Hoppa till innehåll

1. Behovsanalys och kompetensprofil

Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Utifrån den grundinställningen jobbar vi med behovsanalys och säkerställer att varje uppdrag optimeras och genomförs effektivt utifrån kundens önskemål. Kompetensprofilen är plattformen i rekryteringsprocessen.

2. Jobbsajter och målgruppsriktad annonsering

Vi jobbar stenhårt med att attrahera kandidater till ditt företag och konvertera trafik till faktiska ansökningar från sociala medier. Vår metod innebär att vi annonserar brett på några av Sveriges största jobbsajter så att din tjänst exponeras till många människor.

3. Search och tester

I kombination med annonsering, så ingår även search efter relevanta kandidater till uppdraget. I alla våra rekryteringsprocesser testar vi också kandidaten med syfte att tidigt upptäcka potential och prestation. Processen blir rättvis och den samlade datan blir mer relevant då en större mängd kandidater testas.

4. CV-utvärdering och djupintervjuer

Vi på Norén & Lindholm granskar testresultatet och genomför CV-utvärdering och djupintervjuer.

5. Presentation av kandidater

Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju.

6. Bakgrundskontroller

Bakgrundskontroller är utformade för att klarlägga alla de ”förutsättningar” som omger en kandidat och matcha dessa mot en befattning för att proaktivt kunna identifiera, och förebygga eventuell risk.

7. Referenser

Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenserna dokumenteras och överlämnas till er via länk.

Rekryteringsprocess

Steg för steg!

Precis som människor är unika
så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Ändå innehåller vägen fram till ett nytt jobb ofta de steg som vi i korthet beskriver här. Vi på Norén & Lindholm erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, ett brett nätverk samt effektiva kanaler.

Det som är Norén & Lindholms kännetecken förutom vår utsträckta erfarenhet, är vårt personliga engagemang, vår passion och kärlek till det vi håller på med.

Rekryteringsprocess