Hoppa till innehåll

Ett bolag som drivs av nyfikenhet!

Under de senaste 15 år som Norén & Lindholm funnits så har vi växt mycket – både som företag och som människor. Genom åren har vi fått förtroendet att bygga långsiktiga samarbeten med en rad företag, både stora, internationella koncerner och mindre, framgångsrika, ägarledda företag.

Norén & Lindholm

"Vi brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag."

Marie Lindholm & Robert Norén grundade Norén & Lindholm 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning.

Kloka människor lägger pannan i djupa veck och går till botten med stora frågor, dessa nytänkare tog en kaffe och en idé blev till verklighet. 

Med passion, nyfikenhet, nytänkande – och med kundernas och kandidaternas bästa i fokus har vi växt till det starka bolag vi är idag. Ett rekryteringsföretag byggt på sunda värderingar, med stolta och drivna medarbetare. Ett företag som garanterar rätt person till rätt plats, tack vare akademisk kompetens, unik erfarenhet och ett av de bästa kandidatnätverken i länet.

Under åren har verksamheten vidgats tillsammans och i takt med nya kunder och uppdrag. Idag erbjuder vi tjänster inom rekrytering, interimslösningar, digitalisering, employer branding och organisationsutveckling. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Mer om oss!

Norén & Lindholm är ett renodlat konsultföretag inom rekryteringsbranschen. Vi är verksamma i Mälardalen men hjälper företag i hela Sverige att tillsätta högkvalitativa roller av ledande befattningar. Vår målsättning är att vara det självklara valet, dit skickliga kandidater vänder sig till när de vill söka sig vidare och tackla nya utmaningar i sin karriär. 

Vår vision är inte komplicerad.

Vi är den rekryteringspartnern som har flest återkommande uppdrag, som utvecklar och förnyar branschen vi är verksamma i, som alltid gör saker enkelt och där man ofta pratar om vår omtanke för alla människor, de som är i våra processer såväl som
i samhället i stort.
Låt våra erfarna rekryterings-konsulter säkra din nästa rekrytering!

En effektiv rekrytering bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang tillsammans med beprövad metodik. Vår process är kvalitetssäkrad och vi lämnar 100% nöjd kund-garanti på alla våra rekryteringsuppdrag.

Hos oss får du en egen rekryteringskonsult som är med under hela rekryteringsprocessen och ett helt team med spetskompetens inom rekrytering, search och marknadsföring. 

Lisa Tojkander

Lisa har ofta många bollar i luften och är skicklig på att tackla alla sorters utmaningar som korsar hennes väg. Lisa arbetar strukturerat med search och rekrytering, Lisa levererar alltid efter kundens behov och mål.

Anna Hemmingsson

Anna jobbar med alla typer av chefsrekryteringar och värnar starkt om relationer. Hon uppskattar tempo såväl på jobbet som privat och kopplar bäst av bakom styret på sin mountainbike.

Anders Råberger

Anders är också en gammal räv som jobbat med rekrytering & headhunting i över 15 år. Han har tidigare arbetat som Försäljningschef och VD.

Nyfiken på oss?
Fråga då någon som rekryterat via oss, eller någon av alla dem som fått jobb via oss, eller prata gärna direkt med oss på Norén & Lindholm.

Skicka ett mail till oss så hörs vi snart!

Vi svarar vanligtvis inom 24h

Fyll i detta obligatoriska fält.
Fyll i detta obligatoriska fält.
Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person hos oss.