Hoppa till innehåll
Marie Lindholm

Ett bolag som drivs av nyfikenhet!

Under de senaste 15 år som Norén & Lindholm funnits så har vi växt mycket – både som företag och som människor. Genom åren har vi fått förtroendet att bygga långsiktiga samarbeten med en rad företag, både stora, internationella koncerner och mindre, framgångsrika, ägarledda företag.

Norén & Lindholm

"Vi brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag."

Marie Lindholm & Robert Norén grundade Norén & Lindholm 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning.

Med passion, nyfikenhet, nytänkande – och med kundernas och kandidaternas bästa i fokus har vi växt till det starka bolag vi är idag. Ett konsultativt bolag byggt på sunda värderingar, med stolta och drivna medarbetare. 

Idag erbjuder vi tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar, Digital marknadsföring och Employer branding. Vi planerar att fortsätta vår expansion
och lutar oss inte tillbaka utan bejakar vårt entreprenörskap.

Vilka är vi?

Norén & Lindholm är ett konsultativt bolag inom rekryteringsbranschen. Vi har vårt säte i Mälardalen men hjälper företag både i och utanför Sveriges gränser. Vår målsättning är att vara det självklara valet för både kandidater såväl som företag.

Nyfiken på oss?
Fråga då någon som rekryterat via oss, eller någon av alla dem som fått jobb via oss, eller prata gärna direkt med oss på Norén & Lindholm.
Hör gärna av dig!

Om ditt företag är i behov av att hyra in eller rekrytera ny personal – antingen i nuläget eller på sikt kan ni kontakta oss.