Hoppa till innehåll

Kort om oss!

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultbolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag. 

Företagets vagga är Västerås med omnejd, en industristad med både tillverkning och utveckling av modern teknik. Med den bakgrunden har vi blivit väldigt duktiga på att rekrytera chefer, specialister, ingenjörer till företag i hela Sverige.

"Vi kan chefer & specialister"

Vi intar ett utmanande arbetssätt – med det menar vi att vara utvecklande, stödjande, bekräftande, och ibland även ifrågasättande.

"Våga utmana och ha kul"

Hos Norén & Lindholm träffar du seniora, erfarna och starka personligheter som arbetar tillsammans med hjärta och stolthet i allt vi gör. Glädje och gemenskap går hand i hand, och laganda är en av våra grundvärderingar.

Spela videoklipp

"Vi är personliga och professionella"

Vi vill att de företag som väljer oss ska känna att de vänder sig till en professionell aktör som samtidigt vågar ställa sig utanför boxen för att göra det där lilla extra.

Vår vision är inte komplicerad.

Vi är den rekryteringspartnern som har flest återkommande uppdrag, som utvecklar och förnyar branschen vi är verksamma i, som alltid gör saker enkelt och där man ofta pratar om vår omtanke för alla människor, de som är i våra processer såväl som
i samhället i stort.
Vägen som tar oss dit!

Bästa betyget

Att vi på Norén & Lindholm har flest återkommande uppdrag av alla är en viktig del i vår vision. Nöjda kunder är överordnat allt och vi tillsammans har det anslaget i varje handling varje dag.

Innovation

Vi anser att vår bransch behöver mer utveckling och nya idéer. Detta manifesterar vi genom att alltid vara först när det kommer till ny forskning, ny teknik och nya lösningar. Alltid med hållbarhet som vår främsta ledstjärna.

Digital utveckling

Vår digitala kompetens och nyfikenhet i kombination med att långsiktigt bygga en stark datadriven kultur kring våra sökanden gör att vi med större säkerhet kan skapa uppmärksamhet och attrahera fler kandidater till våra uppdragsgivare.

Okomplicerade

Vi undviker engelska uttryck och vi tycker inte att man ska krångla till arbetet med rekrytering. Vi gillar enkelhet och vi som personer tar stort ansvar och vi skapar trygghet hos våra kunder genom att kommunicera just det. En spade är en spade med andra ord.

Relationer & omtanke

Bakom varje ansökan finns en person som lagt manken till. Alla som väljer att söka ett jobb betyder med andra ord något för oss. Vi på Norén & Lindholm tar hand och bryr oss om alla som söker.

Stort engagemang

Vårt samhällsengagemang är stort och vi avsätter årligen tid och en del av vår vinst till olika projekt som bidrar till ett bättre samhälle, som hjälper utsatta människor som inte har det lika bra som vi.

Hitta till oss