Norén & Lindholm

Det var en gång en flicka och pojke som delade samma briljanta idé. En tanke om en arbetsplats med hjärtat i Västerås.
“Vore det inte häftigt med kompetensförsörjning?” Sa den ene till den andre. Det var Alla Hjärtans Dag och solen sken. Fåglarna kvittrade och snön hade precis lagt sig som ett täcke på den kala marken när denna vänskap tog sin början!
Två nytänkare tog sats tillsammans och hoppade från trädet med syfte att flyga och sikta högt!

“Vi vill vara Mälardalens mest rekommenderade samarbetspartner inom kompetensförsörjning och organisationsutveckling”

Våra värdeord

Grunden för vår dagliga verksamhet – och en stor del av anledningen till att vi lyckas – ligger i vår kärnideologi. De värdeord som genomsyrar vår vision.

VÅGA UTMANA

Vi intar ett utmanande arbetssätt – med det menar vi att vara utvecklande, stödjande, bekräftande, och ibland även ifrågasättande.

VÅGA AGERA

Vi ser möjligheter och fastnar inte i problem. Vi jobbar nära våra kunder och bollar alltid idéer och framtida utmaningar tillsammans.

VÅGA HA KUL

Vi vill att de företag som väljer oss ska känna att de vänder sig till en professionell aktör som samtidigt vågar ställa sig utanför boxen för att göra det där lilla extra.

VÅGA VARA PERSONLIGA

Hos N&L träffar du seniora, erfarna och starka personligheter som arbetar tillsammans med hjärta och stolthet i allt vi gör. Glädje och gemenskap går hand i hand, och laganda är en av våra grundvärderingar.

Hitta till oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på N&L så ordnar vi en skräddarsydd plan för dig och ditt företag.

Personligt Ledarskap. Bra och mycket inspirerande dagar som öppnade upp mina ögon för viktiga saker. Fick nya bra verktyg som var uppskattat av alla som deltog.

Dennis Pernell
Delägare, Mark AB

Som vanligt är det ett nöje att samarbeta med er, snabbt effektivt och pricksäkert!

Frans Blom
VD, Modern Ekonomi

Personligt ledarskap är en otroligt bra kurs där jag fick verktyg som kan användas i min vardag. Jag har också fått en djupare förståelse för mitt egna beteende och hur jag kan jobba med min egen utveckling.

Sabine Dahlstedt
Etableringschef, Surahammars kommun

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag?