Hoppa till innehåll

Kort om oss!

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag. 

Företagets säte är Västerås, en industristad med både tillverkning och utveckling av modern teknik. Med den bakgrunden har vi blivit väldigt duktiga på att rekrytera chefer, specialister och ingenjörer till företag i hela Sverige.

"Vi kan chefer & specialister"

Vi intar ett utmanande arbetssätt – med det menar vi att vara utvecklande, stödjande, bekräftande, och ibland även ifrågasättande.

"Våga utmana och ha kul"

Hos Norén & Lindholm träffar du seniora, erfarna och starka personligheter som arbetar tillsammans med hjärta och stolthet i allt vi gör. Glädje och gemenskap går hand i hand, och laganda är en av våra grundvärderingar.

"Vi är personliga och professionella"

Vi vill att de företag som väljer oss ska känna att de vänder sig till en professionell aktör som samtidigt vågar ställa sig utanför boxen för att göra det där lilla extra.

Vår vision är inte komplicerad.

Vi är den rekryteringspartnern som har flest återkommande uppdrag, som utvecklar och förnyar branschen vi är verksamma i, som alltid gör saker enkelt och där man ofta pratar om vår omtanke för alla människor, de som är i våra processer såväl som
i samhället i stort.