Hoppa till innehåll

Delägare, Rekryteringskonsult, IT, ekonomi och marknad

Lisa Tojkander

Lisa har ofta många bollar i luften och är skicklig på att tackla alla sorters utmaningar som korsar hennes väg. Lisa arbetar strukturerat med search och rekrytering, Lisa levererar alltid efter kundens behov och mål.

Bakgrund: Drivit eget företag inom fastighetsbranschen och har spetskunskap inom försäljning, verksamhetsutveckling och affärsutveckling.

Delägare, Rekryteringskonsult, chef och ingenjörsroller

Anna Hemmingsson

Anna jobbar med alla typer av chefsrekryteringar och värnar starkt om relationer. Hon uppskattar tempo såväl på jobbet som privat och kopplar bäst av bakom styret på sin mountainbike.

Övrigt: Internationell erfarenhet med inriktning på projektledning. Mångårig kunskap inom rekrytering samt stötta chefer och ledare.  

VD och Delägare

Niclas Bardh

Niclas är en alpin-älskare i botten och vår entusiastiska VD på toppen. Med god lösningsförmåga hittar Niclas den bästa offpist-rutten och win-win situationer från alla håll och kanter. 

Bakgrund: Har jobbat inom IT, Hotell & Turism, Grafiska, Facility Management. Bred internationell erfarenhet från Danmark, UK, Frankrike, och Kanada. 

Delägare, Rekryteringskonsult, Ansvarig Interim

Anders Råberger

Anders är en gammal räv inom rekrytering & headhunting med över 15 års erfarenhet. Anders arbetar med våra interimskonsulter och har hand om vår interimsaffär. Tillsammans med sitt goda bollsinne träffar han gärna krysset.

Bakgrund: Tidigare arbetat som Försäljningschef och VD. 

Grundare, Rekryteringskonsult, Chef och specialistroller

Marie Lindholm​

Marie är grundare av Norén & Lindholm och vår mest seniora rekryterare som främst jobbar med chefsrekryteringar och styrelserekryteringar. Marie har ett öga för kompetens och en näsa för potential, hon vet vad ditt företag letar efter.

Övrigt: Marie har över 20 års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Certifierad inom en mängd olika testverktyg. IQ och personlighetstester.

Marknad, webb & kommunikation

Jonathan Ekstrand

Jonathan arbetar med vår kommunikation och visuella del. Han är en energifylld brädfantast som trivs lika väl i vatten som på land. Jonathan skojar gärna till det för att göra vardagen lite roligare och mer lättsam.

Övrigt: Allkonstnär i kommunikation och design. Förstår vikten av online närvaro och vet hur man surfar på den digitala vågen. 

 

Ekonomi, Admin och Digital annonsering

Maria Nilsson

Maria är en fixare av alla ting, hon har hand om allt det administrativa kring ekonomi, annonsering och underlättar för oss alla i vårt dagliga arbete. Förutom ett gediget musikintresse är hon en riktig fena på stilren design och reklam. 

Övrigt: Copyproffs och arbetsmiljöfantast som vet hur man håller företagskulturen vid liv.