Hoppa till innehåll

VD och Partner

Lisa Tojkander

Lisa är som en mångsidig dirigent, jonglerande med flera bollar samtidigt och med en imponerande förmåga att hantera alla slags utmaningar som dyker upp på hennes väg. Vid sidan av sitt arbete har Lisa en hemlig kärlek för countrymusik.

Bakgrund: Drivit eget företag inom fastighetsbranschen och har spetskunskap inom försäljning, verksamhetsutveckling och affärsutveckling.

Partner, Konsult inom rekrytering

Anna Hemmingsson

Anna jobbar med alla typer av chefsrekryteringar och värnar starkt om relationer. Hon uppskattar tempo såväl på jobbet som privat och kopplar bäst av bakom styret på sin mountainbike.

Övrigt: Internationell erfarenhet med inriktning på projektledning. Mångårig kunskap inom rekrytering samt stötta chefer och ledare.  

Partner, Konsult inom rekrytering​

Niclas Bardh

Niclas är en passionerad nattlöpare som skickligt navigerar genom komplexa terränger och skapar framgångsrika situationer från alla möjliga perspektiv. En mästare på att identifiera kompetens och läsa av potential.

Bakgrund: Har jobbat inom IT, Hotell & Turism, Grafiska, Facility Management. Bred internationell erfarenhet från Danmark, UK, Frankrike, och Kanada. 

Partner, konsult och ansvarig för Interim

Anders Råberger

Anders är en erfaren veteran inom rekrytering och headhunting med en erfarenhet på över 15 år. Anders leder vårt arbete med interimskonsulter och förvaltar vår interimsverksamhet.

Utöver sin passion för rekrytering har han också ett levande intresse för mat, vilket ger en extra dimension till hans rika och engagerande personlighet.

Bakgrund: Tidigare arbetat som Försäljningschef och VD. 

Partner, grundare av Norén & Lindholm

Marie Lindholm​

 

Marie är inte bara grundare av Norén & Lindholm utan även vår mest erfarna rekryterare, med fokus på chefsrekryteringar. Utöver sitt kall till kompetensförsörjning är Marie en mångsidig individ som finner harmoni på fjället under långpromenader tillsammans med sin fyrbenta följeslagare, hunden Caesar.

Övrigt: Marie har över 20 års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Certifierad inom en mängd olika testverktyg. IQ och personlighetstester.

Marknad, webb & kommunikation

Jonathan Ekstrand

Jonathan är vår marknadsföringsexpert och den som ser till att vår digitala närvaro skiner. Han är en entusiastisk äventyrare som blomstrar i naturens sköna omgivningar, särskilt bland majestätiska berg och skimrande fjordar.

Övrigt: Allkonstnär i kommunikation och design. Förstår vikten av online närvaro och vet hur man surfar på den digitala vågen. 

 

Ekonomi, admin & digital annonsering

Maria Nilsson

Maria är vår universala lösningsexpert. Hon är den som ser till att alla hjul i maskineriet snurrar smidigt i allt som berör ekonomi, administration och annonsering. Hon har också erövrat titeln som den oöverträffade mästaren på musik-quiz och mår som bäst när hon får njuta av sällskapet av sin trogna vän, hunden Hubbe.

Övrigt: Copyproffs och arbetsmiljöfantast som vet hur man håller företagskulturen vid liv.