Hoppa till innehåll

Employer Branding!

Varför ska man jobba hos er? Dagens kompetensbrist medför många utmaningar och i rekryteringsprocesser har vi märkt att det är svårare att locka talanger. Dessutom har företag idag en större utmaning att behålla nuvarande medarbetare. Det vill vi ändra på!

Det finns mycket att tjäna på att vara en attraktiv arbetsgivare som arbetar med employer branding. Det hjälper till att spara pengar på både kort och lång sikt och de företag som satsar extra hårt på sin har större chanser att lyckas i det långa loppet. 

Skapa en visuell identitet

Som förmedlar organisationsens personlighet och värderingar.
Foto och film är enkla verktyg för alla bolag.

Visa upp arbetsmiljön

Ge exempel på hur en arbetsdag kan se ut. Visa upp era ambassadörer och anställda.

Förmedla era förmåner

Kort och gott handlar det om er USP, vad som skiljer er från mängden. Vad gör ert företag unikt?

Skapa engagemang

Berätta vart är ni på väg med företaget? En bra video skapar ofta känslor även bland medarbetare vilket också skapar intern stolthet.

Branding and attraction

Vi skapar rekryteringsfilmer!

För att vi ska vara det självklara valet har vi börjat erbjuda rörlig film. Just eftersom vi, likaså våra kunder märker att det är svårt att attrahera rätt person. En rekryteringsfilm är en underhållande och engagerande kort video som berättar ditt företags historia eller visar upp anställda och arbetsmiljöer.

Locka långsiktigt talanger

Visa upp er bästa sida!

Vi har uppmärksammat en trend att en jobbannons med film får bättre spridning samt mer kvalitativa sökande. Som pricken över i:et, blir intervjuerna mer avslappnade då den som söker jobbet redan fått en känsla av företaget.

Varför Employer branding?

Arbetsmarknaden går igenom en stor förändring och väntas fortsätta göra det i takt med digitaliseringen. Konkurrensen om kompetens blir allt större.

Nu är det viktigare än någonsin att lyckas behålla sina anställda och samtidigt attrahera nya kandidater. För den yngre generationen står en god arbetskultur högt upp på önskelistan och kan vara avgörande i valet av arbetsplats.