Hoppa till innehåll

Digital annonsering

Visa upp ert företags bästa sida!

Digital annonsering Västerås

Exponeras framför rätt publik

Digital synlighet!

Idag handlar det om att synas där er målgrupp befinner sig och för tillfället är sociala medier talangernas vardag. Genom att skapa kännedom om er som arbetsgivare attraherar ni långsiktigt rätt människor till ert företag. 

Attrahera rätt medarbetare

Börja med att hitta eller definiera ert unika erbjudande. Varför ska den ideala talangen som sitter på ett bra jobb idag byta arbetsplats?

Använd rätt kanaler

Genom att synas i kanaler där både passiva och aktiva arbetssökare finns ökar ni chanserna till att just ert jobberbjudande exponeras.

Jobba med employer branding

Ett arbetsgivarvarumärke innehåller en mängd olika associationer och genom att påverka dessa associationer kan man modifiera sitt employer brand. Hur vill ni upplevas och bli ihågkomna av framtida talanger?

Varför sociala medier?

Visa upp er bästa sida!

Vikten av sociala medier går inte att underskatta, särskilt inte för företag. Sociala medier ger dig som arbetsgivare stora möjligheter att bygga relationer med dina kandidater och locka till er talanger. Det skapar en interaktiv miljö där du kan stärka ditt varumärke och engagemang med nuvarande och potentiella medarbetare.

Vi på Norén & Lindholm har i flera års erfarenhet av dessa kampanjverktyg och vi har hjälp flera hundra företag att exponeras i rätt miljö. 

Annonsera i sociala medier
Paket som garanterar spridning

Vi hjälper er att lyckas med er digitala annonsering i sociala medier. 

Enkel

9000 sek

Bred

15 000 sek

Offert

Spridning

Vi hjälper dig skapa intresseväckande kampanjer

Dina sociala medier speglar ditt företags varumärke och unikhet. Det är viktigt att ge ett positivt och professionellt intryck på sociala plattformar. Norén & Lindholm hjälper dig med annonsering på sociala medier. Efter många år av stöttning till företag har vi stor kunskap om beteenden, målgrupps-attribut och intresseväckande innehåll. Vi skapar annonser som tilltalar din betänkta målgrupp.
Exempel på annonserade kampanjer

Project Manager

21 000 visningar
310 klick till annons
45 likes 

VD

21 000 visningar
300 klick till annons
130 likes 

VD

23 000 visningar
490 klick till annons
113 likes