Hoppa till innehåll

Digital annonsering

Visa upp ert företags bästa sida!

Digital annonsering Västerås

Exponeras framför rätt publik

Digital synlighet!

Idag handlar det om att synas där er målgrupp befinner sig och för tillfället är sociala medier talangernas vardag. Genom att skapa kännedom om er som arbetsgivare attraherar ni långsiktigt rätt människor till ert företag. 

Visste du att 79% av alla jobbsökande använder sociala media i sin research när det söker jobb?

Attrahera rätt medarbetare

Börja med att hitta eller definiera ert unika erbjudande. Varför ska den ideala talangen som sitter på ett bra jobb idag byta arbetsplats?

Använd rätt kanaler

Genom att synas i kanaler där både passiva och aktiva arbetssökare finns ökar ni chanserna till att just ert jobberbjudande exponeras.

Jobba med employer branding

Ett arbetsgivarvarumärke innehåller en mängd olika associationer och genom att påverka dessa associationer kan man modifiera sitt employer brand. Hur vill ni upplevas och bli ihågkomna av framtida talanger?

Varför sociala medier?

Visa upp er bästa sida!

Vikten av sociala medier går inte att underskatta. Din digitala närvaro skapar en interaktiv miljö där du kan stärka ditt varumärke och engagemang med nuvarande och potentiella medarbetare.

Genom annonsering kan ni inte bara öka igenkänningen för era lediga jobb, utan också berätta något om hur ni vill att ert varumärke ska uppfattas.

Annonsera i sociala medier
Paket som garanterar spridning

Vi hjälper er att lyckas med er digitala annonsering i sociala medier. 

Enkel

9000 sek

Bred

15 000 sek

Offert

Spridning

Vi hjälper er att skapa intresseväckande kampanjer

Dina sociala medier speglar ditt företags varumärke. Det är viktigt att ge ett positivt och professionellt intryck på sociala plattformar. Efter många år av stöttning till företag har vi stor kunskap om beteenden, målgrupps-attribut och intresseväckande innehåll. Vi skapar annonser som tilltalar din tilltänkta målgrupp.