Rekrytering

FÖRDELAR MED ATT TA HJÄLP MED REKRYTERING

De största fördelarna med att ta hjälp av ett rekryteringsföretag är att du inte behöver lägga tid på processer som inte är er kärnverksamhet, att du får möjlighet att nå fler än bara aktivt sökande kandidater, och naturligtvis att du lättare undviker felrekryteringar som kan kosta din organisation stora pengar.

Varför använda N&L som partner för rekryteringar?

N&L har funnits i över 10 år och vi har tillsammans en branscherfarenhet på över 50 år. Vi erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med annonserade rekryteringsuppdrag, executive search, search och headhuntinguppdrag, personlighetstester och second opinion. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder för att förstå nuvarande och framtida utmaningar när det gäller er kompetensförsörjning. Vi ser rekrytering som ett hantverk där vi är specialister så att ni kan ägna er åt er kärnverksamhet.

Eftersom vi under åren har hjälpt våra kunder att rekrytera VD:ar, ett stort antal chefer på alla nivåer, samt specialister inom alla typer av kompetensområden så kan vi stolt säga att vi bidragit till att utveckla företag och organisationer i Västmanland och Mälardalen.
Som kund hos oss får du självklart tillgång till vår exklusiva kandidatdatabas och vårt stora nätverk i regionen som underlättar arbetet för oss i sökandet efter den rätta kandidaten för er. Några av våra kunder;