Hoppa till innehåll

Pricksäker rekrytering

Vi matchar rätt person till rätt position!

Vi älskar relationer!

Experter på rekrytering

Norén & Lindholm har sedan 2005 levererat de bästa kandidaterna vid rekryteringar av chefer och specialister. Vi erbjuder en helhetslösning till alla våra kunder där vi arbetar med digital annonsering, search, headhunting, personlighets-tester och second opinion. 

Rekryteringsföretag västerås

Några varför....

Du spar tid och når rätt kandidater

Våra konsulter vet att rekrytering är tidskrävande och kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Därför arbetar vi brett med digital annonsering via sociala medier. Att uppfylla dina behov är vårt arbete, vår mission och vår passion!

Du ökar ditt företags flexibilitet

Står ditt företag inför arbetstoppar, eller ska ni kanske expandera och behöver ta in ny kompetens? Då kan hyra en konsult var rätt för ditt företag. På kort varsel kliver en kvalificerad chef eller specialist in i organisationen. En erfaren ledare, som snabbt sätter sig in i arbetet och fokuserar fullt ut på ett fördefinierat uppdrag.

Vi förstår kandidatmarknaden

Vi förstår din verksamhet och ditt rekryteringsbehov på djupet och har vassa insikter kring kandidatmarknaden och employer branding. Det handlar om att skapa engagemang kring sitt arbetsgivarvarumärke för att öka sin attraktionskraft på arbetsmarknaden och därmed locka och behålla rätt medarbetare.

Vi älskar relationer

Det är inte bara fina ord. Utan en viktig byggsten för att utveckla och sammanföra människor och företag. Norén & Lindholm har sedan starten alltid haft ett stort engagemang för både våra kunder och för våra kandidater.

Norén & Lindholm - Framgångsrik rekrytering

Framgångsrik rekrytering

Det handlar inte bara om meriter och erfarenhet, utan även om företagets kultur, personlighet, utvecklingsmöjligheter och gruppens sammansättning. 

Våra rekryterare genomför hundratals intervjuer varje år och har under de senaste fem åren tillsatt över 1000 rekryteringar. 

Redo att inleda ett samarbete?

Hitta din nya kollega tillsammans med oss!

Norén & Lindholm har över 15 års erfarenhet av tyngre rekryteringar samt kunskap kring vilka frågor som ska ställas och analyser som bör göras. För oss kommer varje uppdrag med sina egna specifika utmaningar. Vi tacklar dessa åt er så att ni kan lägga tid på er kärnverksamhet! 

Vi tror att alla verksamheter kan nå högre höjder och att alla människor kan trivas och vara engagerade på jobbet. För att det ska bli möjligt måste rätt människa och rätt verksamhet klicka och hitta varandra! 

Vanliga frågor om rekrytering

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, breda nätverk samt effektiva kanaler. Vi arbetar noggrant men snabbt och har sedan 2005 levererat de bästa kandidaterna. Se hela våra rekryteringsprocess.

Traditionellt har interimskonsulten kommit in för att fylla ett kompetensbehov snabbt. Men fler och fler företag ser det också som en bra möjlighet att hänga med i tiden och utvecklas. Företaget kan få en helt annan utväxling när det kommer in någon utifrån och ser verksamheten med nya ögon.

Våra rekryterare är seniora och tillsammans har vi en branscherfarenhet på över 50 år. Vi är akademiker med unika erfarenheter och hög kompetens. Vi kallar oss till och med specialister. Vi älskar rekrytering och våra kunder och kandidater. Vi är stolta, ärliga, modiga och nytänkande. Allt för att våra kunder och kandidater ska känna sig trygga med att vi har deras bästa för ögonen. Vi har genom åren fått höra att vi är professionella och personliga.

Vi värderar transparens och kommunikation högt och arbetar kontinuerligt för att göra våra processer mer jämlika och inkluderande. Detta gör att vi kan leverera de kandidater som är bäst lämpade för rollen. En gedigen analys av rollens syfte, mål och förutsättningar, kombinerat med djup affärs- och branschförståelse, validerade processer och personligt engagemang. Läs mer om chefsrekryteringar.

Självklart kan du annonsera tillsammans med oss. Genom att skapa kännedom om er som arbetsgivare attraherar ni långsiktigt rätt talanger. Vi hjälper er att lyckas med er annonsering i sociala medier. Läs mer om våra digitala annonserings lösningar här

Har du andra frågor som berör rekrytering är du varmt välkommen att slå oss en signal Kontakt

Anlita en konsult västerås

Vi erbjuder search och headhunting vid svårare uppdrag. Vi jobbar också med interim management, styrelserekrytering och ledarskapsbedömning. Vi gör runt 150 chefsrekryteringar om året och merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och goda rekommendationer.