Tony Wetter

Tony arbetar med ledarskap för dig som chef och ledare samt organisationsutveckling. Förutom att utöva taekwondo har han även svart bälte i att utbilda nuvarande chefer så att de blir tryggare i ledarrollen.

tony@norenlindholm.se
070-390 10 90

Marie Lindholm

Marie är vår ägare och vår mest seniora rekryterare som främst jobbar med chefsrekryteringar och styrelserekryteringar. Marie har ett öga för kompetens och en näsa för potential, hon vet vad du letar efter.

070-77 88 156

Lisa Tojkander

Lisa har ofta många bollar i luften och är skicklig på att tackla alla sorters utmaningar som korsar hennes väg. Lisa arbetar strukturerat med search och rekrytering, Lisa leverar alltid efter kundens behov och mål.

070-77 88 155

Jonathan Ekstrand

Jonathan arbetar med vår kommunikation och marknadsföring. Han är en energifylld brädfantast som trivs lika väl i vatten som på land. Jonathan skojar gärna till det för att göra vardagen lite roligare.

070- 77 88 395

Anders Råberger

Anders Råberger

Anders jobbar med affärsutveckling inom vår rekryterings-och interimsaffär. Tillsammans med sitt goda bollsinne träffar han gärna krysset. Vid behov stödjer han även Tony med ledarskapsutveckling.

070-77 88 743

Anna Hemmingsson

Anna jobbar med alla typer av chefsrekryteringar. Relationen med kund och kandidat oerhört viktig. Hon uppskattar tempo såväl på jobbet som privat och kopplar som bäst av bakom styret på sin mountainbike.

070-77 88 135

Linda Wiltebo

Linda är ansvarig för HR-utveckling och hjälper företag inom såväl strategiska som operativa HR-delar, men också interimslösningar i form av anställda HR-konsulter. Hennes stora kärlek till livet går till hunden Bosse.

Niclas Bardh

Niclas är alpinälskare i botten och vår entusiastiska VD på toppen . Med god lösningsförmåga hittar vår föredetta bergsguide den bästa offpistrutten och win-win situationer från alla håll och kanter. 

076- 77 88 771

Maria Nilsson

Maria har hand om allt det administrativa kring ekonomi, annonsering och underlättar för oss alla i vårt dagliga arbete. Förutom ett gediget musikintresse är hon en riktig fena på stilren design och reklam.

070-77 88 134