För företag

Organisationsutveckling & Ledarskapsutveckling Vår ambition är att möta din nyfikenhet som förändringsledare
och att stötta dig i att skapa framgångsrik organisationsutveckling.
Läs mer
HR-utveckling Vi har gedigen erfarenhet av att bygga olika HR-processer
helt efter kunders behov och önskemål.
Läs mer

Vårt tillvägagångssätt

Att hitta rätt samarbetspartner är en konst i sig, men att hitta rätt företag som tar hand om VD-rekryteringar, olika typer av chefsrekryteringar eller rekrytering av specialister är desto svårare.

Vi vill att de företag som väljer att använda sig av oss ska känna att de vänder sig till en aktör som förstår deras verksamhet och kan vidare förmedla deras varumärke på bästa sätt för att fortsätta förändras i den värld vi lever i. Vi vill att de företag som väljer oss ska känna att de vänder sig till en aktör som kan organisationsutveckling, förändringsarbete och HR.

Vårt löfte
Vi älskar att hjälpa företag och människor att växa – inget annat. Vi lovar att ta fram rätt lösning för din organisation eller rätt konsult för dina behov. Vi diskuterar alltid med dig och vi bestämmer tillsammans vilka val vi gör.

Organisation och Ledningsarbete

Ledningsarbetet utgör en central del i organisationens utvecklingspotential.
Vi hjälper er att synliggöra och medvetandegöra de kompetenser som
ni måste jobba vidare med.

Coachstöd för ansvarsrollen

Vi hjälper dig att forma och positionera en individuell utvecklingsplan. Tillsammans sätter vi upp mätbara mål, vi ger dig verktygen och metoder för nutid och framtidsfokus.

Search och headhunting

De främsta skälen till varför företag eller organisationer väljer search eller headhunting när de ska rekrytera VD, chefer eller andra företagskritiska nyckelfunktioner.

Tester och 2nd opinion

Redan för 2 500 år sedan började de gamla grekerna fundera på varför personer var olika, deras observationer har levt kvar genom årtusendena och idag är tester som mäter personlighet den vanligaste typen av tester. Våra rekryteringskonsulter är certifierade i TalentQ Dimension, TalentQ Elements och TalentQ Drives.

Utbildning & Workshops

Vi erbjuder flera olika typer av kurser inom ledarskap som leder till att medarbetarna bl.a. presterar bättre, tar ansvar för att nå uppsatta mål samt trivs bättre med dig som chef, sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter.

Rekrytering och Bemanning

N&L har funnits i över 10 år och vi har tillsammans en branscherfarenhet på över 50 år. Vi erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med annonserade rekryteringsuppdrag, search och headhunting, personlighetstester
och second opinion.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på N&L så ordnar vi en skräddarsydd plan för dig och ditt företag.

Personligt Ledarskap. Bra och mycket inspirerande dagar som öppnade upp mina ögon för viktiga saker. Fick nya bra verktyg som var uppskattat av alla som deltog.

Dennis Pernell
Delägare, Mark AB

Som vanligt är det ett nöje att samarbeta med er, snabbt effektivt och pricksäkert!

Frans Blom
VD, Modern Ekonomi

Personligt ledarskap är en otroligt bra kurs där jag fick verktyg som kan användas i min vardag. Jag har också fått en djupare förståelse för mitt egna beteende och hur jag kan jobba med min egen utveckling.

Sabine Dahlstedt
Etableringschef, Surahammars kommun

Vill du att vi ringer upp?

Vill du prata med någon på N&L? Skicka bara in dina uppgifter så kommer vi snart att komma i kontakt. 

Jag skulle vilja veta mer om:

Vi på Norén & Lindholm vill ge dig bäst möjliga besöksupplevelse, därför använder vi cookies.