Hoppa till innehåll

Vi hjälper företag att utvecklas

Ta första steget mot ditt bästa samarbete!

Annonsera ditt jobb

Genom att skapa kännedom om er som arbetsgivare attraherar ni långsiktigt rätt talanger.

Rekrytering

Vi försäkrar att våra tjänster håller högsta kvalitet så att du som kund får en så bra upplevelse som möjligt när du anförtror oss ansvaret att sköta rekryteringen till ditt bolag.

Lämplighetstester

Ett bra sätt att få bättre underlag för bedömningen kan vara att låta kandidaterna genomgå arbetspsykologiska tester.

Headhunting & Search

Bygger på ett gediget och omfattande kartläggningsarbete som är grundläggande för en lyckad process.

Employer branding

Det finns mycket att tjäna på att vara en attraktiv arbetsgivare – det hjälper till att spara pengar på både kort och lång sikt.

Hyr en konsult

I många fall drivs en transformation bäst av en utomstående person som under en period kan koncentrera sig på ett specifikt uppdrag.

Sedan bolaget startades 2005 har vi rekryterat och stöttat chefer och ledare inom näringsliv, offentlig verksamhet och ideella organisationer. I våra samarbeten skapar vi värde för våra kunder genom en kombination av lång branscherfarenhet, träffsäkra processer och en stor förståelse för de utmaningar som dagens ledare och företag står inför.

Vi har konsulterna, kompetensen och erfarenheten för att ta ert företag till nästa nivå. 
 

Vill du bli vår kompis?

Partnerskap

Vi gillar att ha vänner utspridda i hela Sverige. Därför bygger vi alltid långsiktiga relationer med dig som uppdragsgivare och detta gör vi genom ett så kallat partnerskap. 

Tjänsten lämpar sig bäst för företag som är under stark tillväxt, alternativt för mindre företag som söker ett närmare samarbete vid rekrytering. Tanken är att våra konsulter spenderar mer tid hos dig som företag och bistår vid intervjuer och annat. 

Vad säger våra vänner om oss?

"Som vanligt är det ett nöje att samarbeta med Norén & Lindholm, snabbt effektivt och pricksäkert! Det här rekryteringsföretaget kan sin sak!"

Frans Blom VD

"Ett företag som verkligen fokuserar på kunden. Jag är så nöjd med den hjälp jag som rekryterande företag har fått från Norén & Lindholm"

Karin Lindberg Projektledare

"Fantastiska rekryterare som placerar kandidaten i första rummet. Jag har bara goda åsikter till hela upplevelsen och rekryteringsprocessen!"

Erik Hansson Ekonomichef

"Riktigt proffesionellt bolag! Kände direkt att vi klickade och hittade varandra. Jag har använt deras tjänster flera gånger och blir alltid lika glatt överraskad.

Veronica Johansson CEO
Ni är kvittot på att vi gör ett bra jobb!

Vi har hjärtat i den västmanländska gurkstaden Västerås, men våra kunder finns i hela Sverige och lite till.