Hoppa till innehåll

Hyr en konsult!

Interim management - Ta in en specialist som gör jobbet!

Engagemang för en unik situation

Rekrytering eller konsultlösning?

Letar du efter en flexibel lösning för kortvariga uppdrag och projekt? Norén & Lindholm erbjuder skräddarsydda interimslösningar för att möta ditt företags specifika behov.

Interimlösning västerås

I en dynamisk affärsvärld är det inte alltid möjligt eller praktiskt att genomföra en permanent rekrytering. Det är här Interim management kommer in i bilden. 

Vår tjänst ger dig tillgång till erfarna specialister på kort varsel, vilket är idealiskt för att hantera övergångsperioder, projekt eller tillfälliga behov.

Hyr en konsult västerås

Vad är Interim management?

Förenklat innebär interim management att hyra in en specialist med vass bakgrund och tung portfölj. Interim betyder tillfällig lösning och används ofta för att täcka ett tillfälligt kompetensbehov på chefs- eller specialistnivå vid oplanerad eller planerad frånvaro hos en chef eller specialist.

Interim passar alla företag som har ett behov av provisorisk kompetens. Någon som snabbt sätter sig in i arbetet och fokuserar fullt ut på ett specifikt uppdrag.

Minskat risktagande & ökad effektivitet
Fördelarna är många

I många fall drivs en transformation bäst av en utomstående person som under en period kan koncentrera sig på ett specifikt uppdrag. Vid sjukskrivning, föräldraledighet eller pensionsavgång. Det kan även handla om att företaget växer eller står inför ett förvärv och behöver fylla en chefsbefattning snabbt. 

Du får tillgång till specialiserad kompetens som är optimerad för att möta ditt specifika uppdrag.

En interimare vågar ta beslut och gör det snabbt. Att våga agera, vara tuffare och stå över den interna politiken och t.o.m. fungera som murbräcka i en intern konflikt kan ofta vara en viktig punkt i att driva igenom förändringar.

Våra konsulter är redo att påbörja uppdraget inom kort varsel, vilket minimerar avbrott i din verksamhet.

Vår interimslösning ger dig möjlighet att snabbt eskalera upp eller ner beroende på behoven, vilket är särskilt värdefullt i branscher med snabba förändringar och osäkra marknader.

Genom att outsourca temporära uppdrag till en rekryteringsbolag kan ditt befintliga team fortsätta att fokusera på kärnverksamheten utan att distraheras av övergångsprocesser.

Anlita en konsult

Våra Erfarna Konsulter

Effektiviserar din verksamhet

Vi har en imponerande pool av erfarna konsulter inom olika branscher och funktioner. Oavsett om det handlar om att hantera förändringsprocesser, leda projekt eller optimera verksamheten, har vi den perfekta konsulten för dig.