Hoppa till innehåll

En tryggare rekryteringspartner

Vi Rekryterar till Hela Sverige - Från Göteborg till Kiruna

Välkommen till Norén & Lindholm, där vi hela tiden strävar efter att hitta de mest kvalificerade kandidaterna i hela Sverige.

Oavsett om ditt företag är baserat i den blomstrande staden Umeå, växande Göteborg eller det unika Kiruna, så har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att hjälpa er att bygga starka och kompetenta team.

Vi rekryterar i hela Sverige
Göteborg ›
Örebro ›
Piteå ›
Umeå ›
Kiruna ›
Skellefteå ›
Uppsala ›
Eskilstuna ›
Stockholm ›
Västerås ›
Sundsvall ›
Örnsköldsvik ›

Vi är dedikerade till att hjälpa företag i hela Sverige att rekrytera framgångsrikt. Oavsett om ni är verksamma i norra eller södra Sverige, lovar vi att erbjuda anpassade rekryteringslösningar som matchar era behov och er bransch.

Ert företag förtjänar de bästa talangerna som Sverige har att erbjuda. Oavsett var ni är lokaliserade, är vårt mål att göra er rekryteringsprocess smidig och framgångsrik. 

Våra rekryterare är seniora och tillsammans har vi en branscherfarenhet på över 50 år. Vi är akademiker med unika erfarenheter och hög kompetens. Vi kallar oss till och med specialister. Läs mer om oss här!

 

Vi värderar transparens och kommunikation högt och arbetar kontinuerligt för att göra våra processer mer jämlika och inkluderande. Detta gör att vi kan leverera de kandidater som är bäst lämpade för rollen. 

Då har du kommit rätt!

Är du i behov av nya kompetenta kollegor i Norrland?

Vi förstår de unika behov och utmaningar som företagen i Norrland står inför. Vårt team har stor erfarenhet av rekryteringar till liknande företag vilket gör oss till en pålitlig partner när det gäller att hitta de bästa kandidaterna.

Varför välja Norén & Lindholm för rekrytering i Södra Sverige?

Vi älskar att hjälpa företag och människor att växa – inget annat. Hos oss möter du erfarna rekryterare som förstår och kan din bransch.

Employer branding - Rekrytering

Vi ser till så att du hittar rätt person till positionen.

Från teknik och IT till marknad, försäljning och chefsrekrytering – vårt team av dedikerade konsulter kan hjälpa dig att fylla en mängd olika positioner. Oavsett om du behöver en produkt-utvecklare i Luleå, en interimschef i Piteå eller en gruvingenjör i Kiruna, har vi rätt lösning för att säkra din kompetensförsörjning.

Nyfiken på oss?

Kontakta oss idag för att diskutera dina rekryteringsbehov och låt oss hjälpa dig att bygga det framgångsrika team du förtjänar. Vi ser fram emot att hjälpa ert företag att blomstra i hela Sverige.

Hör gärna av dig!