VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • Projektledare inom investeringar till Westinghouse

  Vi utökar nu vårt projektteam vid Bränslefabriken i Västerås. Bränslefabriken är en stor produktionsanläggning med komplex utrustning och unika processer. På vår avdelning för projektledning arbetar ca 10 personer med att driva investeringsprojekt till fabriken men även digitaliserings- och automatiseringsprojekt förekommer på enheten. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår unika organisation.

  Läs mer

 • Produktionschef till Harju Elekters nya tillverkningsanläggning

  Produktionschef till Harju Elekters nya tillverkningsanläggning som ska byggas i Västerås. Lockas du av att först ha en nyckelroll i byggprojektet av vår nya tillverkningsanläggning, därefter rekrytera nya medarbetare till produktion och lager och sedan ansvara för själva produktionen, då är detta utmaningen du inte får missa!

  Läs mer

 • HR Business Partner till Harju Elekter

  Som HR Business Partner på Harju Elekter får du möjligheten att vara med och forma en ny roll i Sverige. Du kommer vara ett mycket viktigt stöd till våra chefer i såväl operativa som strategiska HR-frågor. Hos oss får du arbeta i ett tillväxtföretag där din insats verkligen kommer göra skillnad.

  Läs mer

 • Lean Koordinator till GKN Automotive i Köping

  Här är en tjänst för dig som vill ha roligt på jobbet! Vi jobbar med lean för att det är kul och vi gör det tillsammans på ett ödmjukt sätt. I rollen som Lean Koordinator hos GKN Automotive kommer du vara en nyckelspelare i att behålla och styrka denna kultur. Vi hoppas du vill vara med!

  Läs mer

 • Teamledare Logistik & Inköp till Modexa

  Vill du vara med och skapa någonting nytt som skapar bättre boende och samtidigt bidrar till hållbarhet? Då kan den här spännande tjänsten som Teamledare Logistik & Inköp till Modexa var något för dig.

  Läs mer

 • Konstruktör till Sörling

  Välkommen till Nordens bästa lastbilspåbyggare. Vi söker nu en vetgirig konstruktör som gillar att arbeta med spännande och unika konstruktioner.

  Läs mer

 • Gear Designer to Leax

  Would you like to be part of our global expansion and drive future growth? Would you like to support LEAX to take a further step into the future trends in the market? Do you have knowledge of gear design? Are you flexible and like new challenges? Then you are the person we are looking for!

  Läs mer

 • HR Chef till Uponor AB

  En karriär på Uponor är mer än ett jobb. Vi trivs som ett team och stöttar varandra för att lyckas. Vi tror att varje medarbetare har potential att växa och ger möjligheter att göra det.

  Läs mer

 • Ekonomichef / HR-chef till SPM Instrument i Strängnäs

  Vi söker nu en ödmjuk ledare till vår Ekonomi och HR-avdelning som idag består av två starkt lysande stjärnor som jobbar koncernövergripande. Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete både inom ekonomi och HR. Som Ekonomichef / HR-chef bör du ha en bakgrund som ledare inom båda dessa områden samt gärna verkat i en internationell miljö, har du dessutom erfarenhet ifrån tillverkande industri är denna tjänst som gjord för dig!

  Läs mer

 • Konstruktionsledare till Fortum i Västerås

  Nu vill vi på Fortum eNext Turbine and Generator Services förstärka vårt teknikteam i Västerås med en konstruktionsledare inom generatorer. Har du tidigare erfarenhet av att leda samt fördela och vill vara en del av ett expansivt och internationellt företag? Varmt välkommen med din ansökan!

  Läs mer

 • Legitimerad tandläkare till Mälardalens tandkliniker i Västerås

  Är du legitimerad tandläkare och vill ansluta till ett engagerat team med fokus på utveckling? Vill du bidra i en stimulerande miljö där din kompetens vidareutvecklas och når nya höjder? Då är det dig vi söker till våra två systerkliniker i Västerås!

  Läs mer

 • Projektchef till Prison Island

  Prison Island växer så det knakar! Vi söker nu en Projektchef som vill vara med i ett bolag i stark tillväxt, där nya produkter och teknikutveckling alltid ligger högt på agendan. Vi vågar lova dig en rolig utmaning.

  Läs mer

 • Arbetsmiljöingenjör till Outokumpu i Avesta

  Outokumpu i Avesta letar efter en kommunikativ Arbetsmiljöingenjör som kan bidra i den fortsatta utvecklingen mot ett än mer säkert och hållbart arbete. Vill du arbeta med arbetsmiljöfrågor i ett företag där säkerhet är högsta prioritet och den dagliga interaktionen mellan människor och stål utgör en spännande utmaning?

  Läs mer

 • Produktionstekniker till Intra Mölntorp

  Till Intra i natursköna Mölntorp söker vi en engagerad Produktionstekniker inom automation som vill vara med och driva och utveckla produktionen. Här erbjuds en spännande och fartfylld roll med frihet under ansvar och för den som har ambitionen så finns framtida utvecklingsmöjligheter.

  Läs mer

 • Kvalitetschef till kund

  Lockas du av en central chefsroll i en internationell koncern? Vi hjälper vår kund med rekrytering av en kvalitetschef med placering några mil norr om Västerås.

  Läs mer

 • Inköpsansvarig till Sörling

  Sörling, ett anrikt företag som fortsätter att utvecklas in i framtiden söker nu en inköpsansvarig! Välkommen till en spännande både roll och arbetsplats med bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll.

  Läs mer

 • Projektledare till BJ Entreprenad

  Vi fortsätter växa och behöver ytterligare två projektledare! Är det du? Vi erbjuder dig en stor och fri, men ansvarsfull roll i projekten och i en ohierarkisk organisation med korta beslutsvägar.

  Läs mer

 • Inköpare till GKN ePowertrain i Köping

  Om du vill arbeta i en internationell miljö med många välkända varumärken är detta ett tillfälle du inte bör missa!

  Läs mer

 • Fullstackutvecklare! Vi söker dig och din kompis!

  Vi tror att ni gillar att ha kul på jobbet och stimuleras av att jobba i längre projekt hos världsledande uppdragsgivare! Hos oss jobbar ni i alla aspekter av produkten, från dess kärninfrastruktur och backend, till dess anpassade frontend.

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer