VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • VD till Transtronic

  Som VD på Transtronic kommer du att få delta i en spännande fas i företagets utveckling. Vi erbjuder en bred roll med internationell exponering.

  Läs mer

 • Servicetekniker till Chemical Instruments AB

  För dig som brinner för kvalitet och service erbjuder vi nu en riktigt spännande roll som Servicetekniker till världsledande produkter med riktigt häftiga kunder runt om i Sverige.

  Läs mer

 • Transportkoordinator till Westinghouse

  Nu söker vi en Transportkoordinator som gillar att driva, koordinera och samarbeta. Är du en ansvarstagande person med hög servicekänsla som trivs att arbeta i ett högt tempo och med mycket kontakter både internt och externt? Då kan den här tjänsten vara för dig.

  Läs mer

 • Key Account Manager till Bufab Sweden

  Vill du med utgångspunkt från vårt Västeråskontor driva och utveckla vår strategiska försäljning mot några av Sveriges ledande industriföretag? Vi erbjuder dig frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i ett mycket internationellt och entreprenellt företag.

  Läs mer

 • Redovisningsekonom till RTM Business Partner

  Nu söker vi Redovisningsekonom till växande koncern. Vill du ha en ansvarsfull roll i ett framgångsrikt bolag? Vill du jobba i ett bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa? Då är du den vi söker!

  Läs mer

 • Verkstadschef till Adapteo i Sneby, Enköping

  Nu söker vi Verkstadschef till Adapteo i Sneby strax utanför Enköping. Du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb med marknadsmässiga villkor där vi som arbetar trivs med varandra och drivs av nöjda kunder.

  Läs mer

 • Beräkningsingenjör till GKN Automotive i Köping

  Som Beräkningsingenjör är du med och utvecklar morgondagens teknik från idéstadie till slutprodukt. Det är en stimulerande tjänst i en dynamisk och kreativ miljö och du kommer ha ett stort ansvar på avdelningen. Om du vill arbeta i en internationell teknisk miljö med högutbildade kollegor är detta ett tillfälle du inte bör missa!

  Läs mer

 • Erfaren inköpare till LEAX Group

  Nu söker vi Erfaren inköpare till LEAX Group. Till vår centrala inköpsavdelning i Köping söker vi dig som vill driva vårt inköpsarbete för direkt produktionsmaterial. Vi erbjuder ett omväxlande arbete inom en växande internationell koncern.

  Läs mer

 • Controller till ett internationellt industriföretag

  Vi söker för kunds räkning en Controller till ett internationellt industriföretag i Västerås för omgående anställning. I denna nyckelposition få du en viktig roll i företagets fortsatta tillväxtsresa.

  Läs mer

 • Ekonomichef till Mälardalens Brand- och Räddningstjänstförbund

  Vi är i en spännande utvecklingsfas! Är du en skicklig ekonomichef som drivs av förändringsarbete?

  Läs mer

 • Installations-/ idriftagningstekniker till Harju Elekter i Västerås

  Som Installations-/ idriftagningstekniker arbetar du huvudsakligen ute på anläggningsplatser med installation och idrifttagning av olika stationer. Vill du arbeta med morgondagens elförsörjning, då kan det här vara jobbet för dig.

  Läs mer

 • Elkonstruktörer till Harju Elekter i Västerås

  Som elkraftskonstruktör kommer du att få arbeta med att konstruera och utveckla våra stationslösningar tillsammans med dina kolleger och våra kunder. Vill du arbeta med morgondagens elförsörjning? Ta då chansen att ta del av denna unika möjlighet och följ med på en tillväxtresa.

  Läs mer

 • Projektledare till Enics i Västerås

  Vi rekryterar projektledare till Enics! Vet du med dig att du är en riktigt vass projektledare? En person som gillar att driva, samarbeta och nå resultat? En person som har ett brett tekniskt kunnande och som trivs med att jobba nära kunder och produktion? Om svaret är Ja – då ska du fortsätta läsa för då har vi en mycket spännande utmaning till dig!

  Läs mer

 • Testingenjör till Enics i Västerås

  För dig med kunskaper inom elektronik och ett brinnande intresse för teknik finns nu en väg in till ett av världens ledande företag inom elektronik- och kretskortstillverkning. Enics i Västerås är inne i en spännande utvecklingsresa och utökar sitt team av testutvecklingsingenjörer.

  Läs mer

 • Systemutvecklare till Mindflower

  Är du en driven utvecklare med en lösningsorienterad attityd? En person som brinner för att skapa kundnytta och som rör dig vant mellan olika delar i ett utvecklingsprojekt? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT? Då ska du komma till oss!

  Läs mer

 • Senior Projektledare till Linxon

  Som Senior Projektledare har du det kommersiella-, tekniska-, budget- och resultatansvaret för dina projekt. Du leder dina projekt och styr projektgruppen inom projektets olika faser.

  Läs mer

 • Platschef till Alert Senior i Västerås

  Nu söker vi dig som vill arbeta som Platschef. Du ges här möjlighet att i ett företag med korta beslutsvägar leda våra kontor i Västerås och Sala till nya framgångar.

  Läs mer

 • Elkonstruktör/Teknisk projektledare till AQ Elautomatik AB

  Vi söker nu en Elkonstruktör/Projektledare till vår kund- och projektorganisation på AQ Elautomatik i Västerås. Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar.

  Läs mer

 • Key Account Manager till El av Sol

  Nu söker vi Key Account Manager för framtidens lösningar till El av Sol. Om du letar efter ett jobb där du känner att du vill vara med och bidra till ett mer hållbart energisamhälle, då kan den här tjänsten vara något för dig.

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Projektplanerare till Linxon Västerås

  Linxon expander och växer i Sverige. Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av projektplaneringen för större leveransprojekt ex inom anläggning, infrastruktur eller liknande.

  Läs mer

 • Site Managers till Linxon

  Linxon expander och växer i Sverige! Vill du bli vår nya kollega? Vår vision är att leverera det bästa marknadserbjudandet för nyckelfärdiga transformatorstationer genom kraftteknik och kompetensnivå i världsklass.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer