VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • VD till KSAB i Västerås

  Om du vill vara med i ett bolag i stark tillväxt och där utveckling och lönsamhet alltid ligger högt på vår agenda så vågar vi lova dig en rolig utmaning! Uppdraget är både utmanande och riktigt spännande, för det är du som VD som ansvarar för KSABs tillväxtresa genom att fortsätta bygga ett företag som expanderar organiskt och geografiskt i hela landet.

  Läs mer

 • Area Manager Mälardalen till Elpress

  Vill du jobba med försäljning i ett internationellt företag som präglas av entreprenörskap och försäljningsfokus och som befinner sig i stark tillväxt?

  Läs mer

 • Technical sales support till Ellagro i Örebro

  Vi letar efter en positiv samt lösningsfokuserad person som alltid sätter kunden i fokus och som har ett tekniskt sinne! Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett företag som ger dig utrymmet att utvecklas.

  Läs mer

 • Redovisningskonsult till Eden & Co

  Eden & Co är mycket mer än bara siffror, vi är en del av våra kunders vardag och vi behöver nu utöka vårt härliga team med fler redovisningskonsulter. Har du lust att bli en del av oss och följa med på vår fortsatta resa framåt?

  Läs mer

 • Platschef till Bodén mark och anläggning i Västerås

  Nu söker vi Platschef till Bodén mark och anläggning i Västerås. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i en snabbväxande koncern där din insats verkligen kommer göra skillnad!

  Läs mer

 • Business Controller till Enics i Västerås

  Är du en driven Business controller som är van vid ansvar och att arbeta självständigt? I den här rollen får du det hela ansvaret för Enics rapportering och stor påverkan på Enics fortsatta tillväxtresa.

  Läs mer

 • Verkstadschef till tillverkningen på Bränslefabriken, Westinghouse

  Vill du jobba i en senior chefsroll i produktionen med medarbetarutveckling, Lean Manufacturing och digitalisering i vår spännande produktionsanläggning? Då ska du söka!

  Läs mer

 • Arbetschef till Tobbes Schackt

  Nu söker vi Arbetschef till Tobbes Schackt. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i en snabbväxande koncern där din insats verkligen kommer göra skillnad!

  Läs mer

 • Elkonstruktör/Teknisk projektledare till AQ Elautomatik AB

  Vi söker nu en Elkonstruktör/Projektledare till vår kund- och projektorganisation på AQ Elautomatik i Västerås. Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar.

  Läs mer

 • Anbudsansvarig till Harju Elekter

  Vill du ha en ledande roll där du är en del av morgondagens elförsörjning i Sverige? Ta då chansen och följ med på en tillväxtresa med Harju Elekter! Till denna spännande möjlighet söker vi en professionell och mycket motiverad Anbudsansvarig.

  Läs mer

 • Embeddedutvecklare till SPM Instrument i Strängnäs

  Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en duktig embeddedutvecklare som, precis som vi, brinner för teknik, utveckling och att göra produkter i världsklass. Känner du igen dig i denna beskrivning? Då är det dig vi söker!

  Läs mer

 • Ekonomichef till Ljungträ i Munktorp

  Nu söker vi Ekonomichef till Ljungträ i Munktorp. Har du en ekonomisk bakgrund med inriktning redovisning? Har du ett analytiskt sinne och förmåga att kombinera stora frågor med känsla för detaljer? Vill du vara med och utveckla gruppens administrativa system och rutiner? Då har vi tjänsten för dig!

  Läs mer

 • Transportchef för Nuclear Fuel Transports, Westinghouse

  Vi söker nu en Transportchef för Nuclear Fuel Transports hos Westinghouse. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av planering och ledning av transportorganisationen samt av att se till att transporterna uppfyller de lagkrav som gäller för dessa transporter. Välkommen till en mycket spännande roll i en spännande verksamhet.

  Läs mer

 • Business Controller at LEAX Group

  We are now looking for a driven and independent Business Controller to support the organisation in reaching value for every stakeholder. In this role, you are responsible for ensuring high-quality financial support to the organization.

  Läs mer

 • Produktionschef till Sörling

  Sörling är ett anrikt företag som fortsätter att utvecklas in i framtiden och söker nu en produktionschef. Välkommen till en spännande både roll och arbetsplats med bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll.

  Läs mer

 • Distriktschef till Räddningstjänsten Mälardalen

  Vi är ju nu inne i ett mycket spännande skede, det händer många spännande saker bl.a. har vi skapat tre nya distrikt och här söker vi nu en Distriktschef till ett av distrikten.

  Läs mer

 • Chef för Verksamhetsutveckling på Bränslefabriken inom Westinghouse

  Som chef för verksamhetsutvecklingen har du totalt ansvar för bränslefabrikens avdelning för verksamhetsutveckling som ansvarar för att leda och stötta vägen mot en helautomatiserad digitaliserad Bränslefabrik. Nu söker vi dig som kan fortsätta att leda arbetet med en tydlig plan, där investeringar mot Industri 4.0 och en attraktiv produktportfölj som växer är betydande delar.

  Läs mer

 • Systemutvecklare till Mindflower

  Är du en driven utvecklare med en lösningsorienterad attityd? En person som brinner för att skapa kundnytta och som rör dig vant mellan olika delar i ett utvecklingsprojekt? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT? Då ska du komma till oss!

  Läs mer

 • Senior Projektledare till Linxon

  Som Senior Projektledare har du det kommersiella-, tekniska-, budget- och resultatansvaret för dina projekt. Du leder dina projekt och styr projektgruppen inom projektets olika faser.

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer