VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • Platschef till Alert Senior i Västerås

  Nu söker vi dig som vill arbeta som Platschef. Du ges här möjlighet att i ett företag med korta beslutsvägar leda våra kontor i Västerås och Sala till nya framgångar.

  Läs mer

 • Elkonstruktör/Teknisk projektledare till AQ Elautomatik AB

  Vi söker nu en Elkonstruktör/Projektledare till vår kund- och projektorganisation på AQ Elautomatik i Västerås. Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar.

  Läs mer

 • Key Account Manager till El av Sol

  Nu söker vi Key Account Manager för framtidens lösningar till El av Sol. Om du letar efter ett jobb där du känner att du vill vara med och bidra till ett mer hållbart energisamhälle, då kan den här tjänsten vara något för dig.

  Läs mer

 • NVH Engineer to GKN Automotive in Köping

  If you want to work in an international technical environment with highly trained colleagues, this is an opportunity you should not miss!

  Läs mer

 • Redovisningsekonom / Controller till Travel Team

  Har du gedigen erfarenhet av redovisningsarbete och tycker om att ta dig an och ansvara för flera olika typer av arbetsuppgifter? Lockas du dessutom av att arbeta 80-100% procent i ett spännande företag inom rese- och mötesbranschen där du får chansen till att bidra med en viktig roll? Då är detta jobb för dig!

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Produktionsledare till Enics i Västerås

  Vill du också vara med i det fortsatta arbetet med att utveckla Enics in i framtiden? Nu söker vi en kommunikativ och coachande produktionsledare. Det här är en tjänst för dig som framförallt drivs av teknik och av att leda och coacha andra.

  Läs mer

 • Processingenjör till Enics i Västerås

  Vill du driva förbättringsarbete, aktivt delta i projekt samt arbeta tvärfunktionellt i ett spännande företag som befinner sig i en positiv utveckling? Välkommen till en spännande och global organisation med korta beslutsvägar och gemenskap.

  Läs mer

 • Key Account Manager till Bufab Sweden

  Vill du med utgångspunkt från vårt Västeråskontor driva och utveckla vår strategiska försäljning mot några av Sveriges ledande industriföretag? Vi erbjuder dig frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i ett mycket internationellt och entreprenellt företag.

  Läs mer

 • IT-Tekniker med inriktning Processindustriell IT och Automation

  Vi söker dig som trivs i en bred roll och har ett brinnande intresse och förmåga att hjälpa till att förbättra och utveckla produktionsprocesser. Vi erbjuder dig ett mycket intressant och utvecklande arbete i en internationell dynamisk miljö hos Surahammars Bruk.

  Läs mer

 • Strategiska Inköpare/Projektinköpare till SCG Nordic AB

  Nu söker vi strategiska inköpare och/eller projekt-inköpare till SCG Nordic, en positiv arbetsplats som värdesätter gemenskap och engagemang. Varmt välkommen med din ansökan till ett riktigt Dream Team.

  Läs mer

 • Senior Projektledare till Linxon

  Som Senior Projektledare har du det kommersiella-, tekniska-, budget- och resultatansvaret för dina projekt. Du leder dina projekt och styr projektgruppen inom projektets olika faser.

  Läs mer

 • Säkerhetsingenjör till Westinghouse

  Nu söker vi dig som vill arbeta som säkerhetsingenjör tillsammans i ett spännande team, där ditt ansvarsområde blir anläggningens kärnsäkerhet, intressant eller hur?

  Läs mer

 • Redovisningsansvarig till Enics i Västerås

  Nu söker vi efter en Redovisningsansvarig till Enics. Det här är en spännande tjänst för dig som vill jobba med redovisning i en internationell och utvecklande miljö. Du som vill trivas och ha roligt på jobbet är varmt välkommen till oss.

  Läs mer

 • Projektplanerare till Linxon Västerås

  Linxon expander och växer i Sverige. Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av projektplaneringen för större leveransprojekt ex inom anläggning, infrastruktur eller liknande.

  Läs mer

 • Site Managers till Linxon

  Linxon expander och växer i Sverige! Vill du bli vår nya kollega? Vår vision är att leverera det bästa marknadserbjudandet för nyckelfärdiga transformatorstationer genom kraftteknik och kompetensnivå i världsklass.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer