VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • Försäljning- och marknadschef för kunds räkning

  Vi söker för kunds räkning en mycket motiverad försäljnings- och marknadschef. Här får du bidra i ledningsgruppen med ditt driv och resultatfokus samt din affärsförståelse för hur tillväxtresan fortsätter.

  Läs mer

 • Verksamhetsledare till Järnvägsklustret

  Vi söker nu en verksamhetsledare som ska leda den fortsatta utvecklingen av verksamheten och vara Järnvägsklustrets ansikte utåt. Välkommen till en spännande tjänst med fokus på utveckling och samarbete!

  Läs mer

 • Elkonstruktör/Teknisk projektledare till AQ Elautomatik AB

  Vi söker nu en Elkonstruktör/Projektledare till vår kund- och projektorganisation på AQ Elautomatik i Västerås. Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar.

  Läs mer

 • Anbudsansvarig till Harju Elekter

  Vill du ha en ledande roll där du är en del av morgondagens elförsörjning i Sverige? Ta då chansen och följ med på en tillväxtresa med Harju Elekter! Till denna spännande möjlighet söker vi en professionell och mycket motiverad Anbudsansvarig.

  Läs mer

 • Inköpare till GKN ePowertrain i Köping

  Om du vill arbeta i en internationell miljö med många välkända varumärken är detta ett tillfälle du inte bör missa!

  Läs mer

 • Embeddedutvecklare till SPM Instrument i Strängnäs

  Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en duktig embeddedutvecklare som, precis som vi, brinner för teknik, utveckling och att göra produkter i världsklass. Känner du igen dig i denna beskrivning? Då är det dig vi söker!

  Läs mer

 • Strategisk inköpare till AQ Group

  Här är en spännande möjlighet för dig som arbetat i några år som strategisk inköpare och som nu lockas av att fortsätta utvecklas i ett stort internationellt bolag. Du får ett stort kontaktnät, många verksamheter att sätta dig in i och du ges stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

  Läs mer

 • Kundtjänstmedarbetare – bank till Länsförsäkringar Bergslagen

  Länsförsäkringar Bergslagen växer och nu behöver vi bli ännu fler. Vi välkomnar dig som älskar att jobba med kund och som vill lära dig mer om vår givande bransch. Som kundtjänstmedarbetare på banksupporten kommer du få arbeta brett med många olika bankfrågor vilket gör att du kommer få en enorm kunskapsbredd och utveckling.

  Läs mer

 • Ekonomichef till Ljungträ i Munktorp

  Nu söker vi Ekonomichef till Ljungträ i Munktorp. Har du en ekonomisk bakgrund med inriktning redovisning? Har du ett analytiskt sinne och förmåga att kombinera stora frågor med känsla för detaljer? Vill du vara med och utveckla gruppens administrativa system och rutiner? Då har vi tjänsten för dig!

  Läs mer

 • Elkonstruktörer till Harju Elekter i Västerås

  Vill du arbeta med morgondagens elförsörjning? Ta då chansen att ta del av denna unika möjlighet och följ med på en tillväxtresa med Harju Elekter. Vi har på senare tid vunnit flera intressanta projekt som du kommer jobba med.

  Läs mer

 • Transportchef för Nuclear Fuel Transports, Westinghouse

  Vi söker nu en Transportchef för Nuclear Fuel Transports hos Westinghouse. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av planering och ledning av transportorganisationen samt av att se till att transporterna uppfyller de lagkrav som gäller för dessa transporter. Välkommen till en mycket spännande roll i en spännande verksamhet.

  Läs mer

 • Installations-/idriftagningstekniker i Mälardalen/Västerås

  Vill du arbeta med morgondagens elförsörjning? Ta då chansen att ta del av denna unika möjlighet och följ med på en tillväxtresa med Harju Elekter!

  Läs mer

 • Business Controller at LEAX Group

  We are now looking for a driven and independent Business Controller to support the organisation in reaching value for every stakeholder. In this role, you are responsible for ensuring high-quality financial support to the organization.

  Läs mer

 • Underhållsansvarig för Kranar och Maskiner till Mälarhamnar

  I Västerås och Köpings hamn lossar och lastar vi i huvudsak fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. Vi söker nu dig som vill ansvara för våra anläggningsresurser som är nödvändiga för att ha en konkurrenskraftig hamn.

  Läs mer

 • Produktionschef till Sörling

  Sörling är ett anrikt företag som fortsätter att utvecklas in i framtiden och söker nu en produktionschef. Välkommen till en spännande både roll och arbetsplats med bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll.

  Läs mer

 • Distriktschef till Räddningstjänsten Mälardalen

  Vi är ju nu inne i ett mycket spännande skede, det händer många spännande saker bl.a. har vi skapat tre nya distrikt och här söker vi nu en Distriktschef till ett av distrikten.

  Läs mer

 • Chef för Verksamhetsutveckling på Bränslefabriken inom Westinghouse

  Som chef för verksamhetsutvecklingen har du totalt ansvar för bränslefabrikens avdelning för verksamhetsutveckling som ansvarar för att leda och stötta vägen mot en helautomatiserad digitaliserad Bränslefabrik. Nu söker vi dig som kan fortsätta att leda arbetet med en tydlig plan, där investeringar mot Industri 4.0 och en attraktiv produktportfölj som växer är betydande delar.

  Läs mer

 • Testingenjör till Enics i Västerås

  För dig med kunskaper inom elektronik och ett brinnande intresse för teknik finns nu en väg in till ett av världens ledande företag inom elektronik- och kretskortstillverkning. Enics i Västerås är inne i en spännande utvecklingsresa och utökar sitt team av testutvecklingsingenjörer.

  Läs mer

 • Systemutvecklare till Mindflower

  Är du en driven utvecklare med en lösningsorienterad attityd? En person som brinner för att skapa kundnytta och som rör dig vant mellan olika delar i ett utvecklingsprojekt? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT? Då ska du komma till oss!

  Läs mer

 • Senior Projektledare till Linxon

  Som Senior Projektledare har du det kommersiella-, tekniska-, budget- och resultatansvaret för dina projekt. Du leder dina projekt och styr projektgruppen inom projektets olika faser.

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Projektplanerare till Linxon Västerås

  Linxon expander och växer i Sverige. Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet av projektplaneringen för större leveransprojekt ex inom anläggning, infrastruktur eller liknande.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer