VÅRA AKTUELLA TJÄNSTER & UPPDRAG

 • Elkonstruktör/Teknisk projektledare till AQ Elautomatik AB

  Vi söker en Elkonstruktör / Teknisk projektledare som vill vara med och utveckla framtidens automationslösningar. Rollen vi erbjuder är omväxlande och du får möjligheten att arbeta i spännande utvecklingsprojekt nära våra kunder.

  Läs mer

 • CTO till Sally R

  Hos oss får du möjligheten att vara en del av vår fortsatta framgång! Trivs du på scen där din expertis står i centrum? Vi söker nu en CTO med tidigare erfarenhet som utvecklare inom cloud och programmering med vana att leda projekt.

  Läs mer

 • Projektledare till Modexa Kök

  Vill du vara med och skapa någonting nytt som skapar bättre boende och samtidigt bidrar till hållbarhet? Då är det här jobbet för dig, för vi söker en projektledare för helhetslösningar på Modexa Kök.

  Läs mer

 • Säljare till Adapteo

  Med utgångspunkt från vårt kontor i Västerås letar vi efter en säljare som vill ha världens roligaste jobb!

  Läs mer

 • Projektledare till BJ Entreprenad

  Projektledare till ett företag i tillväxt! Är det något som intresserar dig? Vi söker dig som är handlingskraftig, utåtriktad, inspirerande samt har en affärsmässig förmåga som utvecklar vår och kundens affär.

  Läs mer

 • Ekonomichef till Systemair Sverige

  Nu söker vi Ekonomichef till Systemair Sverige. Här får du spela en nyckelroll i en internationell koncern där du är del av ett genuint och familjärt bolag med en positiv företagskultur, med fokus på hållbarhet.

  Läs mer

 • Kundansvarig säljare till STAPPERT

  STAPPERT är inne i en spännande tillväxtas och letar nu efter en kundansvarig utesäljare som vill driva och utveckla våra affärer inom följande produktområden; stång, rör, rördelar & plåt.

  Läs mer

 • Ekonomichef till Ljungträ AB och Boda Såg AB

  Har du en ekonomisk bakgrund med inriktning redovisning? Har du ett analytiskt sinne och förmåga att kombinera stora frågor med känsla för detaljer? Vill du vara med och utveckla gruppens administrativa system och rutiner? Då har vi tjänsten för dig!

  Läs mer

 • Försäljningschef till QuickNet

  Företagskulturen hos oss på QuickNet bygger kring en platt organisation med stor frihetskänsla, såväl hos medarbetare som hos chefer. Som försäljningschef kommer du att ingå i ledningsgruppen och ansvara för det operativa och strategiska försäljningsarbetet.

  Läs mer

 • Projektledare till Abetong

  Som Projektledare hos oss erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande jobb med frihet under ansvar. I denna roll kommer du att leda våra entreprenadprojekt och våra större vanliga projekt i Mellansverige.

  Läs mer

 • VD till KSAB i Västerås

  Om du vill vara med i ett bolag i stark tillväxt och där utveckling och lönsamhet alltid ligger högt på vår agenda så vågar vi lova dig en rolig utmaning! Uppdraget är både utmanande och riktigt spännande, för det är du som VD som ansvarar för KSABs tillväxtresa genom att fortsätta bygga ett företag som expanderar organiskt och geografiskt i hela landet.

  Läs mer

 • Area Manager Mälardalen till Elpress

  Vill du jobba med försäljning i ett internationellt företag som präglas av entreprenörskap och försäljningsfokus och som befinner sig i stark tillväxt?

  Läs mer

 • Business Controller till Enics i Västerås

  Är du en driven Business controller som är van vid ansvar och att arbeta självständigt? I den här rollen får du det hela ansvaret för Enics rapportering och stor påverkan på Enics fortsatta tillväxtresa.

  Läs mer

 • Systemutvecklare till Mindflower

  Är du en driven utvecklare med en lösningsorienterad attityd? En person som brinner för att skapa kundnytta och som rör dig vant mellan olika delar i ett utvecklingsprojekt? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT? Då ska du komma till oss!

  Läs mer

 • Mjukvaruutvecklare till Semcon

  Vill du arbeta i teknikens framkant? Då ska du definitivt läsa vidare! Semcon behöver dig som har erfarenhet av embedded- eller applikationsutveckling och som är intresserad av mjukvaruutveckling i industriell miljö och system.

  Läs mer

 • Är du eller vill du bli Interimskonsult? Gå med i vårt nätverk

  Snabba puckar med spännande interimsuppdrag - En karriärväg för dig som gillar utveckling

  Läs mer