Hoppa till innehåll

Lediga jobb i Västerås

En växande stad med innovativa företag!

Ta steget mot din drömkarriär!

Letar du efter lediga jobb eller interimslösningar i Västerås och Mälardalen? På Norén & Lindholm erbjuder vi ett brett utbud av jobbmöjligheter inom teknik, ekonomi, marknadsföring, försäljning, IT, finans, HR, logistik och inköp.

Vårt huvudkontor är baserat i Västerås, vilket gör oss till den perfekta partnern för att hitta din nästa karriärutmaning i Västerås och dess omnejd.

Karriärmöjligheter för dig som vill arbeta i Västerås

Västerås är inte bara en lokal arbetsmarknad utan också en global spelare. Med närvaro av internationella företag och möjligheter för internationella karriärer är det en stad där du kan växa och utvecklas både lokalt och globalt.

Staden har en lång historia av industriell innovation och teknisk kompetens, vilket har lockat både nationella och internationella företag att etablera sig här. Här är några av de framstående företagen som finns i Västerås:

ABB: ABB är en global ledare inom kraft- och automationsteknik och har en betydande närvaro i Västerås. Företaget är känt för sin avancerade teknik inom områden som elnät, robotik, och industriell automation och har spelat en central roll i stadens industriella utveckling.

Volvo Construction Equipment: Volvo CE är en viktig aktör inom tillverkningsindustrin i Västerås och är specialiserat på produktion av entreprenadmaskiner och tunga byggmaskiner. Företaget har en lång historia i staden och fortsätter att vara en betydande arbetsgivare och ekonomisk motor.

Westinghouse Electric Sweden: Westinghouse är känt för sin roll inom kärnkraftsteknik och har en anläggning i Västerås som fokuserar på utveckling och tillverkning av kärnreaktorer och kontrollsystem. Företaget har varit en viktig del av stadens tekniska landskap under många år.

ABB Robotics: ABB Robotics är en del av ABB-koncernen och fokuserar på utveckling och tillverkning av industriella robotar och automationslösningar. Deras närvaro i Västerås bidrar till stadens rykte som en ledande hubb för avancerad robotteknik och automationsindustri.

Mälarenergi: Mälarenergi är det lokala energibolaget i Västerås och levererar el, värme, och kyla till invånare och företag i regionen. Företaget är också aktivt engagerat i hållbarhetsinitiativ och arbetar för att främja förnybara energikällor och energieffektivitet.

Västerås är hem för en bred mångfald av branscher, inklusive teknik, tillverkning, energi, och service. Staden är särskilt känd för sin roll inom energi- och miljöteknik, med flera stora företag och forskningsinstitut som driver innovation och tillväxt. Oavsett om du är intresserad av IT, ingenjörsvetenskap, hälsovård eller kreativa branscher, finns det spännande möjligheter att utforska.

Staden är inte bara en plats för jobb, utan också för kontinuerlig personlig och professionell utveckling. Med flera högskolor, universitet och yrkesskolor i närheten, finns det gott om möjligheter att vidareutbilda sig och öka sin kompetens inom olika områden. Dessutom erbjuder många arbetsgivare i Västerås program för internutbildning och karriärutveckling.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Sök bland våra lediga jobb och låt oss på Norén & Lindholm hjälpa dig att hitta rätt jobb för dig och din kompetensprofil. Ta steget mot din drömkarriär tillsammans med oss! Se alla lediga jobb här! 

Om du inte hittade någon passande tjänst just nu i Västerås, skicka gärna in en spontanansökan och håll koll på våra lediga jobb för framtiden. 

 
 

Har du andra frågor som berör rekrytering är du varmt välkommen att slå oss en signal Kontakt

Kandidatnätverk

Västerås är också en hubb för entreprenörer, med över 2 000 nya företag som startas varje år i regionen. Start-ups inom tech och fintech är särskilt vanliga och erbjuder spännande karriärmöjligheter.