Norén & Lindholm Vi brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag. Hitta ditt drömjobb Kontakta oss

Vi hjälper ditt företag att utvecklas!

Vi hjälper människor att få rätt chefer och medarbetare, rätt jobb,
rätt utveckling, rätt utbildning, rätt rådgivning och rätt arbetsprocess i allt vi gör. 

De största fördelarna med att ta hjälp av ett rekryteringsföretag är att du inte behöver lägga tid på processer som inte är er kärnverksamhet. Vi tar hand om ert arbetsgivarvarumärke och våra erfarna och professionella rekryterare garanterar kvalitet och personligt bemötande genom hela processen.

Läs mer

Idag handlar det om att synas där din målgrupp befinner sig. Det är viktigt att ni gör er synliga som arbetsgivare och visar upp er bästa sida för framtida medarbetare. Genom att skapa kännedom om er som arbetsgivare attraherar ni långsiktigt rätt talanger. Vi hjälper er att lyckas med er annonsering i sociala medier.

Läs mer

Vi får din organisation att fungera som tänkt och optimalt. Det låter kanske enkelt med det är det sällan, det är en kontinuerlig process som aldrig varit viktigare än idag. Vi bidrar med ordning och reda i de påbörjade utvecklingsprocesserna. Vi har mångårig erfarenhet vilket medför att vi snabbt kan hitta rätt dialog med våra kunder.

Läs mer

Även de bästa bland de bästa organisationer behöver med jämna mellanrum se över sin struktur och förbättra sina arbetssätt för att uppnå de mål man har för verksamheten. Vi har genom årens lopp hjälpt ett stort antal organisationer effektivisera sin verksamhet med mätbara och bestående resultat. Våra uppdragsgivare visar oss organisationens nuläge och dess nödvändiga läge för att kunna tackla de förändrande kravbilder man står inför.

Vi hjälper er att lyckas med er annonsering i sociala medier. Vårt uppdrag är att hjälpa arbetsgivare att nå ut till deras målgrupper och att konvertera till ansökningar genom riktad annonsering.

Nervkittlande fakta

160

Tjänster tillsattes under 2019

19 000

Personer finns i vår kandidatbank

100

Chefer blev coachade av oss under 2019

435

Företag har valt att samarbeta med oss

Kontakta rekryterare
Lång erfarenhet

N&L har funnits i över 10 år och vi har tillsammans en branscherfarenhet på över 50 år. Våra rekryterare är seniora och har ögon för kompetens och näsor för potential.

Lyfter ert varumärke

Vi ser till så att ditt varumärke syns i de bästa kanaler och uppfattas i vårt stora nätverk. Vi riktar alltid er annonsering till både aktiva och passiva arbetssökande!

Effektiva processer

Det är enkelt att kicka igång ett samarbete med oss! Vi har mångårig erfarenhet från branschen och noggrant utarbetande och effektiva processer för att underlätta ett samarbete.

Vi älskar relationer

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder för att förstå nuvarande och framtida utmaningar.  

Om du kommer med tåg så är det ca 5 minuters promenad från Centralen.
Du följer bara södra ringvägen och svänger sedan av vid Port-Anders gata. 

Om du kommer med bil är det smidigast att parkera i garaget som är precis utanför B26. Om detta mot förmodan är fullt brukar det alltid finnas plats i Punkt’s parkeringshus som ligger några hundra meter bort.

Vår nya besöksadress har ändrats till
Port-Anders gata 9, 722 12 Västerås

Mitt i city, i de historiska Mimerkvarteren hittar du B26. Ett helt nytt kontorskoncept. Ett nytt sätt att jobba, göra affärer, mötas och skapa. Med potential att utveckla dig, dina medarbetare och din business.
Läs mer om B26 här

Vi på Norén & Lindholm vill ge dig bäst möjliga besöksupplevelse, därför använder vi cookies.