Softgear

MÖT SOFTGEAR

Vi är en partner som förflyttar dina kontaktytor dit era kunder befinner sig.
För ökad kundaktivitet och bättre affärer. Hos oss möter du en sammansvetsad enhet bestående av affärsutvecklare, strateger och några av de mest erfarna koncept- och webbutvecklarna inom e-handel, säljstöd, appar, e-tjänster och andra IT-stöd.

All in one online business partner

Lediga jobbEn intressant och utvecklade miljö

  • Teknisk produktägare till Softgear

    Vi söker dig som trivs med att leda och utveckla affären framåt. Vi tror att du har stor ansvarskänsla och är en god lyssnare med ett sinne för struktur och ordning.

    Läs mer

  • Projektledare till Softgear

    Vi är i en expansiv fas och söker nu en projektledare som precis som vi brinner för framtidens IT. Vi har ett grymt team där personalen är vår största tillgång och vi verkar med nyfikenhet på den digitala utvecklingen.

    Läs mer

 

DET HÄR ÄR SOFTGEAR

Softgear har varit en drivande del i digitalisering av svensk handel och affärskommunikation sedan 2006. Då som nu gäller samma framgångsrecept: att ligga i absolut framkant gällande teknik, långsiktiga lösningar på stabila plattformar och att vara en strategisk fullserviceparter till våra kunder.

Megatrenden low-code 

Low-code är en teknik som markant snabbar upp utvecklingen av nya applika- tioner eftersom de byggs i en visuell miljö, med drag-och-släpp-tekniker, ofta helt utan behov av programmering.

Både Gartner och Forrester rubricerar low-code som en global megatrend inom applikationsutveckling och portföljharmonisering. De menar att den nya low-code-tekniken gör det möjligt att dramatisk accelerera företags digitala förmågor.

Lär mer om den globala trenden och hur den kan hjälpa dig att snabba upp den digitala resan