INDIVIDUELL CHEFSCOACHING

Upptäck verksamhetens fulla potential

INDIVIDUELL COACHING FÖR CHEFER

Det uppstår situationer och perioder i karriären där du som chef behöver sortera dina tankar och känslor för att ta nästa steg i ansvarsrollen eller i din karriär. Med individuell chefscoaching ger du dig själv möjlighet att fokusera på dina egna utmaningar eller situationer kopplat till arbetsgruppen eller kollegor.

Vår roll som coach och rådgivare

Med mångårig erfarenhet från egna ansvarsroller i ledningsposition och med personalansvar växlar vi mellan coach och rådgivare. Vi arbetar utifrån att du själv utvecklar dina svar genom reflektionssamtal. Här vägleder vi utifrån situation och behov. Det är du som sätter upp dina mål som du själv arbetar med för att utveckla dins färdigheter och nyttja din potential.

I rollen som rådgivare delar vi med oss av våra egna erfarenheter. Vi ger dig användbara verktyg och metoder i syfte att utveckla ditt ledarskap.

Så här ser ett vanligt uppdrag ut

  1. Arbetet startar med ett kostnadsfritt inventeringssamtal som oftast sker på telefon. Utifrån dina behov presenterar vi ett upplägg och innehåll. Vi rekommenderar ett minimum av tre till fem träffar för att säkerställa din utveckling och resultatet. Mellan våra träffar har vi uppföljningssamtal vanligtvis på telefon.
  2. Då du fattat ditt beslut att arbeta vidare med oss förbinder du dig till ett upplägg tillsammans med din coach som arbetar parallellt med dig i din roll som chef. Träffarna sker efter överenskommelse. Det kan var en längre lunchträff på två timmar eller i en konferenslokal på två till fem timmar, där vi arbetar för att stärka dig i ansvarsrollen.
  3. Priset för ett upplägg med individuell chefscoaching är baserat på dina behov, de verktyg vi använder och den tid vi arbetar med dig i din utveckling. Du erhåller en offert i samband med presentation av upplägg, innehåll och effektmål. Tiden för processen styrs av omfattningen och vi rekommenderar ca fyra veckor mellan våra träffar.
  4. Då vi fullföljt vårt uppdrag erbjuder vi dig helt kostnadsfria uppföljningssamtal under tre månader kopplat till de utvecklings-områden som vi har arbetat med. Dessa sker via telefon.

Kontakt och mer information

För frågor, anmälan eller mer information, skicka en intresseanmälan. Du får direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.