Hur går processen till steg för steg

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt.Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess, breda nätverk samt effektiva kanaler. Vi arbetar snabbt och har sedan 2005 levererat de bästa kandidaterna.

Vi erbjuder en helhetslösning inom rekrytering där vi arbetar med annonserade rekryteringsuppdrag, executive search, search och headhunting, personlighetstester och second opinion.

 • Steg 1

  Behovsanalys och kravprofil

  Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Utifrån den grundinställningen jobbar vi med behovsanalys och säkerställer att varje uppdrag optimeras och genomförs effektivt utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen.

 • Steg 2

  Jobbsajter och målgruppsriktad annonsering

  Vi jobbar stenhårt med att attrahera kandidater till ditt företag och konvertera trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vår metod innebär att vi annonserar brett på några av Sveriges största jobbsajter så att din tjänst exponeras till många människor. Därtill kompletterar vi inflödet av ansökningar genom attraktiva annonser i sociala medier och sökningar i vårt egna stora nätverk.

 • Steg 3

  Presentation av kandidater

  Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju.

 • Steg 4

  Referenser och Tester

  Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?