KONTAKTA OSS

Vi älskar att utveckla människor och vi är stolta att bidra med kompetens och utveckling av näringslivet. Känner du att det sticker i fingertopparna? Då kan det vara den magnetiska känslan av att slå oss en signal.

VÅRA MEDARBETARE

ANDERS RÅBERGER 070-77 88 743 Anders är vår VD som också jobbar med egna rekryteringsuppdrag och ansvar för interimsaffären. Tillsammans med sitt goda bollsinne träffar han gärna krysset och hjälper Tony med ledarskapsutbildningar.
MARIE LINDHOLM 070-77 88 156 Marie är vår ägare och vår mest seniora rekryterare som främst jobbar med chefsrekryteringar och styrelserekryteringar. Marie har ett öga för kompetens och en näsa för potential, hon vet vad du letar efter.
ANNA HEMMINGSSON 070-77 88 135 Anna jobbar med alla typer av chefs- och specialistrekryteringar. För Anna är relationen med kund och kandidat oerhört viktig och hon driver sina uppdrag med stort engagemang. Hon uppskattar tempo såväl på jobbet som privat och kopplar som bäst av bakom styret på sin mountainbike.
TONY WETTER 070-390 10 90 Tony arbetar med ledarskap för dig som chef och ledare samt organisationsutveckling. Förutom att utöva taekwondo har han även svart bälte i att utbilda nuvarande chefer och talanger så att de blir tryggare i ledarrollen.
MALIN BRYGG 076-77 88 114 Malin är en knivskarp person och en noggrann analytiker i alla sorters rekryteringsuppdrag. Hon hjälper till vid den svåra biten d.v.s. att kartlägga och identifiera skickliga kandidater. Hon är alltid rustad för att möta nya situationer och människor.
LISA TOJKANDER 070-77 88 155 Lisa har ofta många bollar i luften och är skicklig på att tackla alla sorters utmaningar som korsar hennes väg. Lisa arbetar strukturerat med search och rekrytering, Lisa leverar alltid efter kundens behov och mål.
LINDA WILTEBO 076-77 88 843 Linda är affärsområdesansvarig för HR-utveckling och hjälper företag inom såväl strategiska som operativa HR-delar, men också interimslösningar i form av anställda HR-konsulter som kan hjälpa ert företag på plats.
NICLAS BARDH 076- 77 88 771 Niclas tar hem priset för gladast på bild. Niclas är vår egne alpinälskare som arbetar strategiskt med rekrytering. Med god lösningsförmåga ser vår föredetta bergsguide den bästa offpistrutten och win-win situationer från alla håll och kanter.
JONATHAN EKSTRAND 070- 77 88 395 Jonathan arbetar med vår kommunikation och marknadsföring. Han är en energifylld brädfantast som trivs lika väl i vatten som på land. Jonathan skojar gärna till det för att göra vardagen lite roligare.
MARIA NILSSON 070-77 88 134 Maria har hand om allt det administrativa kring ekonomi, annonsering och underlättar för oss alla i vårt dagliga arbete. Förutom ett gediget musikintresse är hon en riktig fena på stilren design och reklam.