Nebu


Den digitala revolutionen är här. Ny teknik och nya system dyker upp varje dag. Men vilket IT-system är mest effektivt, prisvärt och smartast? På Nebu jobbar digitala specialister vars passion är att hjälpa företag navigera i den digitala djungeln.

DET HÄR ÄR NEBU

Nebu består av ett gäng digitala superhjältar vars främsta uppgift är att hjälpa kunderna att klara sig själva. Även om vårt arbete ofta går ut på att skapa effektiva digitala system så jobbar vi främst med människor och inte maskiner. För oss är det mänskliga mötet centralt i allt vårt arbete och det är oftast för vårt bemötande, prestigelöshet och flexibilitet som vi får de största lovorden. Eftersom vi är en liten aktör i sammanhanget kan vi vara snabbfotade och agera på snabba bollar.

Lediga jobbVi växer och behöver bli fler superhjältar

 • Projektledare inom IT till Nebu

  Nebu fortsätter utvecklas framgångsrikt och vi söker nu projektledare inom IT. Vi ser gärna att du har en naturlig konsultsjäl och vill vara en del av vår fortsatta framgång.

  Läs mer

 • IT-arkitekt till Nebu

  Vi söker nu erfarna IT-arkitekter som vill vara med på vår resa framåt och hjälpa våra kunder. Är du en konsultsjäl som vill bli en av våra stjärnor? Varmt välkommen med din ansökan!

  Läs mer

 • BI-utvecklare inom affärsområdet Analytics hos Nebu

  Vi söker rutinerade BI-utvecklare som trivs med att jobba i gränslandet mellan IT och verksamhet. Som konsult hos oss på Nebu blir du en viktig del i vårt växande team.

  Läs mer