INTERIM HR CHEF OCH ORGANISATIONSKONSULT

Mångårig erfarenhet som personalchef, chef, projektledare och ingenjör inom globalt industriföretag. En förändringsledare som får saker att hända genom god kommunikationsförmåga och förmåga att möta alla typer av människor med respekt och intresse.

Mångårig erfarenhet som personalchef, chef, projektledare och ingenjör inom globalt industriföretag. En förändringsledare som får saker att hända genom god kommunikationsförmåga och förmåga att möta alla typer av människor med respekt och intresse. Konsultens signum är affärsmässighet, handlingskraft, resultatfokus och prestigelöshet. En lösningsorienterad lagspelare som är bra på att bygga relationer på alla nivåer. Kommer bäst till sin rätt i miljöer som kräver god förmåga att snabbt greppa läget, lägga planen och få saker att hända. Presterar som allra bäst när problemställningen är komplex och kravet på snabbhet är högt.

Interimkonsult: 1603

Sektorer: Organisationsutveckling med tyngdpunkt på ledarskapsutveckling, grupputveckling och affärsdrivet HR, projektledning

Utbildningsnivå: Civilingenjör

Geografisk täckning: Inga geografiska begränsningar. Intresserad av uppdrag där min kompetens och erfarenhet behövs och jag kan göra nytta.

Vill du veta mer? Andra konsulter
[contact-form-7 id="376" title="Konsultinfo"]