RÄTT LÖSNINGAR VID BEHOV

Vi har interimskonsulter med spetskompetens som kan hjälpa er under kortare utvecklingsfaser, vid oväntade förändringar eller andra tillfälliga behov.

NÅGRA AV VÅRA INTERIMSKONSULTER

Lär känna några av N&Ls interimskonsulter lite bättre och se vilka specialistkompetenser som finns tillgängliga just nu.

INTERIM CHEF & AFFÄRSUTVECKLARE

Internationellt erfaren från både stora och små verksamheter. Har arbetat med verksamhetsledning, försäljningsutveckling, marknadsföring och ekonomisk ledning. Brinner för hållbarhet ur ett trippelperspektiv.

Läs mer

INTERIM SENIOR PROJEKTLEDARE IT/MARKNADSFÖRING

Lång bred erfarenhet som projektledare inom marknadsföring/affärsutveckling och IT. Utvärderat, upphandlat och implementerat olika CRM system mm. Har alltid varit intresserad av att arbeta med människor, skapa ett välmående team som arbetar mot utmanande gemensamt satta mål.

Läs mer

INTERIM CONTROLLER/SENIOR ACCOUNTANT

Konsultarbete i samband med införande av nya affärssystem. Löpande arbete inom redovisning, leverantörs- och kundreskontra, budget, likviditetsanalyser, moms, arbetsgivaravgifter, skatter, avskrivningar, periodiseringar, bankkontakter, rapportering till Skatteverket och SCB, månads- och årsbokslut.

Läs mer

INTERIM HR-CHEF & ORGANISATIONSKONSULT

Bred erfarenhet inom HR, ledarskap, grupputveckling och projektledning. Med erfarenheten som ledare och HR-chef, från mindre företag till större industriföretag finns djup förståelse för personal- och verksamhetsfrågor.

Läs mer

INTERIM HR CHEF OCH ORGANISATIONSKONSULT

Mångårig erfarenhet som personalchef, chef, projektledare och ingenjör inom globalt industriföretag. En förändringsledare som får saker att hända genom god kommunikationsförmåga och förmåga att möta alla typer av människor med respekt och intresse.

Läs mer

INTERIM SENIOR PROJEKTLEDARE

Denna konsult har lång projektledarerfarenhet från kärnkraftsbranschen, men även av projektarbete inom högspänningsprodukter och från processautomation.

Läs mer

INTERIM CHEF/FÖRÄNDRINGSLEDARE

Erfarenhet och kompetens från olika verksamheter, driva förändringsprojekt, implementera ny metodik och nya tankesätt, förmåga att skapa och driva nätverk på ett snabbt och självklart sätt.

Läs mer