Employer Branding

HR Utveckling

Branding & AttractionVarför ska man jobba hos er?

Dagens kompetensbrist medför många utmaningar och i rekryteringsprocesser har vi märkt att det är svårare att locka talanger. Dessutom har företag idag en större utmaning att behålla nuvarande medarbetare. Det vill vi ändra på!

En stark visuell identitet förmedlar en organisations personlighet och värderingar – och den sträcker sig in i alla medier och all marknadsföring. Börja med att hitta ditt företags identitet. Vad är det singulära uttrycket för ditt varumärke destillerat till sin enklaste form? 

Hur kan en rekryteringsfilm se ut?

För att vi ska vara det självklara valet har vi börjat erbjuda rörlig film . Just eftersom vi, likaså våra kunder märker att det är svårt att attrahera rätt person. En bra film kan förmedla rätt känsla, sprida gemenskap, stolthet och glädje som inte bara skapar nya rekryteringar utan även ökar företagets employer brand.

Filmerna nedan är i samarbete med några av våra kunder. Vad vi sett är att en jobbannons med film får bättre spridning samt att man får in mer kvalitativa sökande. Som pricken över i:et, blir intervjuerna mer avslappnade då den som söker jobbet redan fått en känsla av företaget.

Hur kan vi hjälpa till?

Rådgivande partner inom Branding & Attraction:

  • Vi hjälper till och skapar stilrena annonskampanjer, stilla och rörligt material
  • Uppstart av Sociala kanaler och strategiskt upplägg för er digitala närvaro
  • Rådgivning kring hemsidas uppbyggnad, Google Adwords, SEO

Utöver rörligt material erbjuder vi copy för attraktiva annonsmallar, hjälp vid val av annonser, Facebook, Instagram, LinkedIn-rådgivning samt kunskap kring hur man ska kommunicera sin företagskultur.

Sociala medier ökar

  • Använder sociala medier
  • Dagligen

Vill du också förstärka ditt varumärke och attrahera talanger?