C3 Konsult AB

Två kvinnor som jobbar tillsammans på ett projekt

C3 Konsult är ett konsultföretag inom teknik och säkerhet och vi har främst våra uppdrag inom försvars- och säkerhetssektorn. Vi är starka inom ledningssystem (IS/IT), projektledning & projektadministration, systems engineering samt försvarslogistik, men utvecklas hela tiden tillsammans med våra kunder.

Vill du jobba hos oss?

Vill du också jobba med den senaste teknologin och inom försvars och säkerhetsbranschen? Vi får ständigt förfrågningar och tar gärna emot din spontanansökan! Så även om du inte ser ett uppdrag som passar dig just nu, så kanske vi får en förfrågan om ett uppdrag imorgon som kan passa dig – så tveka inte, skicka din ansökan idag.

Vår laganda och goda sammanhållning är en stor bidragande faktor till vår framgång. Flera gånger om året träffas vi och ordnar aktiviteter såsom kick-offer, luncher, grillkvällar och utflykter. Och vi är bra på att tillsammans fira våra segrar. 

En kille som sitter och tar anteckningar
lediga jobb hos
En stad och olika transportmedel

Våra aktuella uppdragSkicka in din ansökan redan idag!

Inga publicerade jobb.

En gruppbild av personer som jobbar hos C3 Konsult AB

VI ÄR C3 KONSULT AB

C3 Konsult är ett konsultföretag grundat 2013. Vi har på kort tid vuxit till 25 medarbetare, och finns på flera orter i Sverige. ”Vi har den bästa kompetensen att leverera tjänster inom försvar och säkerhet. På ett kreativt sätt, och i kundens anda, hittar vi smarta lösningar på alla problem. Vårt arbete är vårt hantverk. ”

5 personer som håller en medalj
Vi på Norén & Lindholm vill ge dig bäst möjliga besöksupplevelse, därför använder vi cookies.