HR Utveckling

För att vi ska vara det självklara valet har vi börjat erbjuda rörlig film som en del av vårt erbjudande. Just eftersom vi, likaså våra kunder märker att det är svårt att attrahera rätt person. En bra film kan förmedla rätt känsla, sprida gemenskap, stolthet och glädje som inte bara skapar nya rekryteringar utan även ökar företagets employer brand.

Det räcker inte längre att med en bra företagskultur, det gäller också att visa upp den och verkligen leva efter den.

Branding & AttractionVarför ska man jobba hos er!

Dagens kompetensbrist medför många utmaningar och i rekryteringsprocesser har vi märkt att det är svårare att locka talanger. Dessutom har företag idag en större utmaning att behålla nuvarande medarbetare. 

Vill du ha en skräddarsydd offert?Berätta kort om ditt företag och dina behov

Surfa på den digitala vågen

Rådgivande partner inom Branding & Attraction:

  • Uppstart av sociala kanaler och upplägg för digital närvaro
  • Rådgivning kring hemsidas uppbyggnad & SEO
  • Skapandet av annonspaket, rörlig och stilla bilder

Utöver rörligt material erbjuder vi, copy för attraktiva annonsmallar, hjälp vid val av annonser, Facebook, Instagram, LinkedIn-rådgivning samt kunskap kring hur man bör bygga kommunicera runt sin företagskultur.

Kostnadsfri analys

För mindre företag erbjuder vi också en kostnadsfri analys på hur väl ert företag syns i digitala sammanhang. Många företag har ambitioner att växa digitalt men känner osäkerhet för vilket medie som passar deras verksamhet. Vissa behöver stöd för en enskild kampanj andra vill att vi bygger en strategisk plan för hur de ska använda deras kanaler för att nå ut till önskad målgrupp.

Vill du också förstärka ditt varumärke och attrahera talanger?