Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Norén & Lindholm 2.0. Är ni redo?

Norén & Lindholm 2.0. Är ni redo?

Norén & Lindholm, ett av Mälardalens mest välrenommerade företag inom Rekrytering, Organisationsutveckling samt HR, gör nu en storsatsning på framtiden
genom att ta in nya ägare och byte av VD.

”Norén & Lindholm har haft en fantastisk resa sedan starten år 2005” säger Marie Lindholm, ägare och grundare av företaget. ”Styrkan har alltid varit att vi vill förbättra oss och aldrig känna oss nöjda. Det är också huvudanledningen till att vi gör den här förändringen” säger Marie och fortsätter;

”Vi lever i en värld där förutsättningarna ändras fort, vi ser också hur detta påverkar vår bransch. Det kändes därför naturligt för mig att göra denna förändring i bolaget och tidpunkten känns helt rätt.”

”Det känns helt fantastiskt att få kliva in i rollen som VD i ett företag som Norén & Lindholm”

Niclas Bardh

Nytt år – Nya möjligheter!

  • Den nya ägargruppen består av, förutom Marie, Anna Hemmingsson, Anders Råberger samt Niclas Bardh, alla verksamma inom företaget.
  • Niclas Bardh tar från 1 januari över posten som VD på företaget, en roll som Anders Råberger haft sedan 2014.

”Att vi väljer att byta VD växte fram naturligt i diskussioner i den nya ägargruppen” säger Marie.

”I grund och botten så handlar det om att skapa de bästa förutsättningarna för alla våra medarbetare genom att se till dennes styrkor och intressen samt för företagets bästa. Anders har gjort ett fantastiskt arbete under sin tid som VD. När vi nu ser framåt så ser vi att Anders styrka inom affärsutveckling och utveckling av vår Rekryterings- och Interimsaffär kommer att vara ett stort fokus för oss, därav genomför vi det här bytet.”

”Niclas har sedan tidigare erfarenheter av arbete i företag som befinner sig i tillväxt och det känns därför spännande att ge honom förtroendet att förvalta det arbete Anders har lagt grunden till” avslutar Marie.

”Det känns helt fantastiskt att få kliva in i rollen som VD i ett företag som Norén & Lindholm. Vi har nu breddat vår tjänsteportfölj med Strategisk/Operativ HR och känner oss nu trygga med att vi kan vara en mer komplett partner till våra kunder. Vår vision kvarstår att vi vill vara Mälardalens mest rekommenderade samarbetspartner inom kompetensförsörjning och organisationsutveckling och vi hälsar gamla såväl som nya kunder välkomna till oss” säger Niclas.

För mer information vänligen kontakta Niclas Bardh på 076-7788771, Marie Lindholm på 070-7788156 eller styrelseordförande Peter Bergermark på 070-6700492.

niclas@norenlindholm.se
marie@norenlindholm.se