RÄTT MÄNNISKA MED RÄTT KOMPETENS

Vi älskar rekrytering och har en helhetslösning som hjälper dig att få tag i precis den kompetens du behöver. Med kundgaranti!

ANNONSERAD REKRYTERING

De flesta rekryteringar görs via annonser i dagspress, fackpress, webbsidor, utomhusreklam, sociala medier mm för att attrahera rätt kandidater för den aktuella tjänsten. Med denna lösning når du oftast de kandidater som aktivt söker jobb för stunden – men ytterst sällan passiva kandidater.

Det som är N&Ls kännetecken är förutom vår gedigna erfarenhet, vår effektiva rekryteringsprocess, vårt personliga engagemang, vår passion och kärlek till det vi håller på med. Att vi i alla annonserade rekryteringsuppdrag även jobbar med aktiv search, vilket innebär att vi letar upp kandidater som för tillfället inte aktivt söker jobb.

Vi gör helt enkelt allt för att du som uppdragsgivare ska få rätt kandidat oavsett om den söker tjänsten via en annons, eller om vi hittar den i vår kandidatbank eller i vårt unika nätverk.

Exempel på kunder vi genom åren hjälpt med olika typer av chefs- och specialistrekryteringar är: ABB, GKN Driveline, Westinghouse, Bodycote, Caverion, Eskilstuna Kommun, Fibra, Mälarenergi, m fl.