VÅRT JOBB ÄR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT VÄXA

Vi hjälper människor att få rätt chefer och medarbetare, rätt jobb, rätt utveckling, rätt kompetens, rätt rådgivning och rätt arbetsprocess i allt vi gör. Vi älskar att utveckla människor och vi är stolta att bidra med kompetens och utveckling av näringslivet

OM OSS

N&L startades 2005 av Robert Norén & Marie Lindholm som ett renodlat och utvecklingsorienterat rekryteringsföretag. Under åren har verksamheten vidgats tillsammans och i takt med våra kunder och uppdrag. Idag erbjuder N&L tjänster inom rekrytering, interimslösningar samt ledarskaps- och organisationsutveckling. Våra kunder är verksamma i alla möjliga branscher, allt ifrån det mindre lokala företaget till den multinationella koncernen.

Vi är kända för att vi verkligen löser de uppdrag vi tar oss an, vi ger aldrig upp. Vi har mod att vara rättframma och tydliga och vi vill bygga förtroende och långsiktiga relationer. Därför jobbar vi alltid väldigt nära våra kunder.

Vi är seniora, erfarna och har starka personligheter och vi arbetar tillsammans med hjärta och stolthet för det vi gör. Glädje och gemenskap går hand i hand, och laganda är en av våra grundvärderingar. Våra uppdrag kan ofta vara känsliga, därför är ett gott affärsmannaskap kombinerat med hög etik självklart för oss.

Vi ser möjligheter och fastnar inte i problemen. Våra nyckelord är:

  • VÅGA AGERA
  • VÅGA MÖTA
  • VÅGA FRÅGA
  • VÅGA HA KUL

Etik, moral och sekretess
God etik är grundläggande i en bransch som bygger på förtroende.

Bemötande
När du träffar N&L ska du alltid känna dig vänligt och professionellt bemött.

Integritet
Vi delar inte med oss av någon som helst information utan ditt medgivande.

Sekretess
Vi lovar att vi inte avslöjar förhållanden som kommer till vår kännedom i samband med uppdrag.

Moral
Vi söker aldrig efter kandidater i de företag som vi har ett nära samarbete med.