Ekonomiassistent
Trivs du med att arbeta brett med ekonomi och administration i en mindre ekonomigrupp? Vi hanterar många och stora transaktioner i en internationell miljö. Din arbetsinsats blir av största vikt för oss. Låter det här som din nästa utmaning? Då tror vi att du skulle trivas och passa som vår nya kollega på Carbomax.

Dina arbetsuppgifter består av  
• Löpande bokföring.  
• Ankomstregistrering av leverantörsfakturor.  
• Ta fram underlag för utbetalningar.  
• Kund- och leverantörsreskontran.  
• Uppföljning av kundinbetalningar och kravhantering.  
• I dina dagliga uppgifter ingår även kontorsservice mm.  
 
Du som söker har relevant ekonomiutbildning och erfarenhet av ekonomiarbete. Tidigare arbete i M3, SAP eller annat större affärssystem är meriterande.  
 
Som person är du prestigelös, noggrann och nyfiken, du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.  
 
Vi erbjuder dig ett brett, omväxlande och utmanande arbete som ekonomiassistent i en internationell organisation där vi värnar om våra medarbetare och erbjuder bra personalförmåner.  
 
 
Carbomax AB, med huvudkontor i Västerås, säljer ca 100 000 ton/år av kolprodukter och legeringar till stålverk och gjuterier i Norden. Omsättning är ca MSEK 1 300 och det är 30 anställda i koncernen. Carbomax ägs av Robert Idegren Holding AB. Läs mer på www.carbomax.se 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, snarast, dock senast den 31 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marcus Möller hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten