MacSupport är en av Sveriges största Apple–återförsäljare och söker utesäljare för B2B marknaden i region Västerås med omnejd. Macsupport är rikstäckande från Malmö i söder till Luleå i norr. Bolaget har fyra ben, försäljning via våra butiker, Försäljning till skolmarknaden, försäljning till företag samt en service och konsultverksamhet.  
 
Vår organisation präglas av entreprenörskap, utveckling och affärsmannaskap. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt. Du har en vilja och ett driv som gör att du lyckas i det du tar dig för samtidigt som du har en förmåga och är duktig kommunicera med kunder.  
Utesäljare till MacSupport
Nu befinner vi oss i en spännande fas med fokus på tillväxt. Därför söker vi dig som är affärsdriven, ser helhetslösningar och brinner för goda kundrelationer. Tjänsten är placerad på kontoret i Västerås och som säljare ingår du i ett rikstäckande säljteam med närmaste chef i Stockholm.
 
Dina arbetsuppgifter  
Som utesäljare på MacSupport i Västerås kommer du att ingå i ett kontorsteam där din roll innebär att bearbeta nya och befintliga små och medelstora företag i Västerås med omnejd.  
 
Rollen innebär således både att bredda kundstocken och skapa merförsäljning på befintliga kunder. Det betyder att du är aktiv och närvarande hos dina kunder men även tillgänglig och rådgivande mot kunder som själva tar kontakt. Vidare innebär rollen administration i form av offertarbete, uppdatera information i systemet och internrapportering. Du planerar och strukturerar själv din arbetsdag med rätt prioriteringar av kundbesök och administration, hela tiden i strävan mot att nå dina uppsatta mål. Som utesäljare skräddarsyr du den bästa lösningen för kund och utvecklar aktivt företagets sätt att sälja så att MacSupport ständigt är "best in class".  
 
Kompetenskrav  
 
• Erfarenhet av företagsförsäljning  
• Dokumenterat goda meriter och resultat av B2B försäljning  
• God administrativ förmåga  
• B-körkort  
• Datorvana  
 
Vem är du?  
För att lyckas bör du vara ett föredöme som affärsman, ha en strategiskt tänkande och vara bra på att bygga långvariga kundrelationer. Du är en utpräglad lagspelare som förstår att nyttja den kompetens som finns inom företaget. Du har god erfarenhet av att göra affärer med både offentlig förvaltning och privata företag.  
 
Som person är du en engagerad, positiv och resultatorienterad. Vi söker dig som brinner för mötet med kund, ser möjligheter och har förmågan att hantera snabba förändringar. Du driver självständigt ditt arbete framåt och kan prioritera och planera din tid för kundbesök och administration. Du sprider energi och har en god samarbetsförmåga. Vidare trivs du i en kommunikativ roll där din dag består av många möten och mycket kundkontakt. Du får gärna ha ett eget intresse för Apple-produkter och tjänster.  
 
Vi erbjuder dig  
Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med att bygga och förstärka Apples position i Västerås och få sälja och representera ett starkt varumärke i Apple och Apples hela produktsortiment. Genom en gedigen introduktion och löpande utbildningar får du djupare kunskap om företagets produkter, kringtjänster samt service och driftavtal. Du blir dessutom en del av ett trevligt gäng i Västerås.  
 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 27 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Norén & Lindholm på 021-81 18 88.


Sök tjänsten