Produktionstekniker som ska jobba med effektiviseringar och kvalitetssäkring
Vi söker dig som trivs i en bred teknisk roll, där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.
Intra i Mölntorp tillverkar designade diskbänkar i rostfritt stål och har en industrialiserad tunnplåtsbearbetning och en produktion i ständig utveckling. Det krävs hela tiden nya tekniker för att klara av att tillverka de allt mer designade diskbänksmodellerna.  
 
Rollen som produktionstekniker handlar främst om att utveckla vår produktionsteknik men även om enklare konstruktionsarbete. Du kommer arbeta på tekniksidan i syfte att förbättra maskiner, verktyg, produktions- och monteringsmetoder för att klara nya krav. Initialt arbetar du med teknik- och metodutveckling i delprocesser för att sedan ta större ansvar och slutligen arbeta med teknik och metodutveckling inom hela produktionen. Du är med vid igångkörningar, utbildar produktionspersonalen och validerar produkterna. Du använder Solid Works för enklare konstruktionsarbete av både fixturer och produktionsutrustning. Standardiserat arbetssätt används för kvalitetssäkring.  
 
Det är en bred tjänst som ger dig möjlighet att växa och utvecklas både rent tekniskt och inom företaget. För att passa in i rollen tror vi att du:  
 
• Har erfarenhet av produktionsteknik och konstruktion  
• Erfarenhet av kvalitetsäkring och LEAN production  
• Har ett genuint tekniskt intresse – det kliar i fingrarna att få ”plocka isär saker”  
• Har en god samarbetsförmåga och en vilja att lära nytt  
• Har driv och engagemang och kan hugga i där det behövs  
• Är strukturerad och ordningsam  
• Har en positiv inställning till livet och arbetet  
 
Vi ser gärna att du är maskiningenjör eller liknande. Kunskaper inom formning och fogning av rostfritt är meriterande, likaså ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men är du relativt nyexaminerad så är det inget hinder. Din personlighet och ditt tekniska intresse är det som avgör. Vi ser gärna kvinnliga sökande.  
 
Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås.  
 
Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och har fabriker i Sverige och Norge. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com
 
Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast 21 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av oss på Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!

Sök tjänsten