Affärsutvecklare/ Säljare
m4 levererar tjänster från fyra affärsområden: Bygg & Anläggning/Miljö, Distribution & Lager, Industri samt Special Tank & Bulk. Vi ser stora möjligheter att utveckla vår affär i den expansiva region som Mälardalen är och söker därför en affärsutvecklare med inriktning distribution som vill vara med på denna spännande resa.  
 
Ditt ansvar blir att utveckla och sälja våra tjänster inom distribution. Du arbetar självständigt i samtliga steg i transportprocessen för att möta våra kunders behov och utveckla en lönsam affär för bägge parter. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.  
 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom logistik och som har en utpräglad känsla för service. Du förväntas vara duktig på att bygga relationer, både med kollegor samt kunder. Du har en bakgrund från operativ transportplanering och har god kunskap om olika transportlösningar. En eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik eller ekonomi är meriterande. Svenska språket, behärskar du väl i både tal och skrift. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav.  
 
Välkommen till m4, vi får vardagen att fungera för många företag och privatpersoner. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, vi har det stora företagets resurser och det lilla företagets engagemang.  
 
Våra tjänster omfattar allt som krävs för transport, lager och anläggning, så som expressbud, betongbilar, entreprenadmaskiner, avfallshämtning, containrar, grus, transport av farligt gods och mycket mer. Navet för att hålla ihop detta är en transportledning och transportadministration i toppklass. Läs gärna mer på www.m4.se
Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 8 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten