Projektkvalitetsledare

Westinghouse förstärker nu avdelningen kvalitetsstyrning med en projektkvalitetsledare som förutom att vara övergripande kvalitetsansvarig för kundleveranser och stöd till projektledare kommer arbeta med att sammanställa kundspecifika tillverkningsrapporter, koordinera kvalitetshändelser, orsaksutredningar samt följa upp efterföljande förbättringsåtgärder.  
 
Avdelningen består idag av ett team på 15 personer med tre inriktningar; beredning och certifiering, slutdokumentation och projektkvalitetsledning.  
 
Arbetet  
Som projektkvalitetsledare får du en övergripande och varierad roll där du verkar över många kontaktytor, både internt och med våra kunder. Ditt huvudsakliga arbete är att säkerställa att tillverkningen sker enligt kundens kvalitets- och kontraktskrav. Du deltar i offertgranskning av kvalitetskrav, bevakar pågående tillverkning och utfall, förbereder inför tillverkningsuppföljningar, hanterar och koordinerar kvalitetshändelser, sammanställer och analyserar kundspecifika tillverkningsrapporter samt utför orsaksutredningar. Förutom detta medverkar du i förbättringsarbeten.  
 
Vem är du  
Du är troligen en person som har ett stort driv, initiativförmåga och som drivs av att leverera. Du har en hög personlig genomslagskraft, är social, kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Det är viktigt att du har ett strategiskt, analytiskt och strukturerat angreppssätt. En naturlig ledare helt enkelt som gillar att stå i centrum.  
 
Kvalifikationer  
Vi ser gärna att du har en akademisk ingenjörsutbildning och arbetat i liknande roll i några år. Gärna i ett tillverkande företag. Du har god teknisk förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser och kvalitetssystem. Kunskaper inom lean/six sigma är ett plus. Att du kan hantera engelska både skriftligt och muntligt är nödvändigt för tjänsten.  
 
Westinghouse Electric Company är ett globalt företag med ca 12 000 medarbetare i 18 länder. Vi är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi och levererar allt ifrån kärnkraftsanläggningar till produkter och tjänster för kärnkraftsindustrin. Vår teknik ligger till grund för närmare hälften av världens alla kärnkraftverk för elproduktion och i Sverige har vi byggt samtliga kommersiella kärnkraftverk i drift. Läs gärna mer på www.westinghousenuclear.com eller www.westinghousenuclear.com/sweden

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 27 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten