Kvalitetskoordinator
Westinghouse förstärker nu avdelningen kvalitetsstyrning med två kvalitetskoordinatorer som förutom att vara kvalitetsansvarig för en produktionsverkstad med arbetsuppgifter som kvalitetsberedning, certifiering, avvikelsehantering, utbildning av kontrollanter kommer arbeta med förebyggande aktiviteter för att effektivisera och förbättra våra tillverkningsprocesser och kontroller.  
 
Avdelningen består idag av ett team på 15 personer med tre inriktningar; beredning och certifiering, slutdokumentation och projektkvalitetsledning.  
 
Arbetet  
Som kvalitetskoordinator får du en central och viktig ledande roll i vår tillverkande verksamhet. En mycket varierad roll med många kontaktytor internt och med våra kunder.  
Ditt arbete består i att säkerställa att tillverkningen sker enligt gällande specifikationer och kvalitetskrav. Du deltar i produktionsenhetens ledningsgrupp, stöttar verksamheten i den pågående tillverkningen och det systematiska kvalitetsarbetet, bevakar pågående tillverkning och utfall, deltar vid tillverkningsuppföljningar, hanterar och koordinerar kvalitetshändelser samt utbildar verksamhetens kontrollanter.  
 
Vem är du  
För att trivas i rollen så bör du ha ett stort driv, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du har en hög personlig genomslagskraft och motiveras av resultat och av att komma till avslut. Självklart är du en social person som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Det är viktigt att du har ett strategiskt, analytiskt och strukturerat angreppssätt. Detta är en operativ och fartfylld roll som innebär en hel del problemlösning, arbete med förbättringar och effektiviseringar.  
 
Kvalifikationer  
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom tillverknings-, process- eller läkemedelsindustri och har arbetat i en roll av liknande karaktär. Du har god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser, ritningsläsning samt kontroll- och analysmetoder. Kunskaper i lean/six sigma är ett plus men inget krav. Du behärskar engelska i både tal och skrift.  
 
Westinghouse Electric Company är ett globalt företag med ca 12 000 medarbetare i 18 länder. Vi är pionjär och världsledande inom kärnkraftsteknologi och levererar allt ifrån kärnkraftsanläggningar till produkter och tjänster för kärnkraftsindustrin. Vår teknik ligger till grund för närmare hälften av världens alla kärnkraftverk för elproduktion och i Sverige har vi byggt samtliga kommersiella kärnkraftverk i drift.  
Läs gärna mer på www.westinghousenuclear.com eller www.westinghousenuclear.com/sweden


Låter detta intressant för dig?

Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 27 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!

Sök tjänsten