Produktchef
Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Vi söker dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

Intra i Mölntorp tillverkar designade diskbänkar i rostfritt stål och har en industrialiserad tunnplåtsbearbetning och en produktion i ständig utveckling. Vi har och kommer fortsätta investera i ny teknik och nya maskiner då det hela tiden krävs nya tekniker för att klara av att tillverka de allt mer designade diskbänksmodellerna.  
 
I rollen som Produktchef ingår du i ett team inom Product Development & Management där vi har ansvar för vårt produktsortiment, produktutveckling och konstruktion. Vi arbetar i nära samarbete med Produktionsteknik. I samråd med Product Management, Marknad och Produktion, ansvarar du för att vi har en optimal produktportfölj (Diskbänkar, Minikök och Sanitet). Du följer produkternas livscykel och ansvarar för produkters in- och utfasningar, du ansvarar för produktdokumentation och masterdata i vårt ERP system (Microsoft Axapta) och övervakar marknadstrender. Du gör ibland sambesök till kunder med vår säljorganisation. Du gör ibland produktpresentationer. Du rapporterar till vår chef för Product Development & Management.  
 
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Marknad/ Ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom produkt- eller projektledning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har en förståense och ett intresse av att arbeta med produkter, ekonomiska analyser, problemlösning och kan förstå kunders behov och krav. Du trivs med att driva projekt och trivs med samarbeten. Du är van att arbeta i ett affärssystem, vi använder oss av AX Microsoft.  
 
För att lyckas i rollen är du driftig och ambitiös, har en god problemlösningsförmåga och har en känsla för produktdesign och marknadstrender. Du får saker att hända. Eftersom vi ofta arbetar i projektform är det viktigt att du trivs att jobba i ett team. Då du har regelbunden kontakt med kollegor, säljorganisationen, leverantörer och designers är det viktigt att du har en god kommunikativ och social förmåga.  
 
Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås.  
 
Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com
Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 21 augusti. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten