VVS Konstruktör
Kadesjös bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och välrenommerat företag.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter  
Som VVS konstruktör tar du ett helhetsansvar för projekt och driver projekten från start till mål. Hos Kadesjös kommer du få arbeta med uppdrag i olika storlek och komplexitet. Utöver konventionella rör- och luftbehandlingsinstallationer, projekterar Kadesjös även anläggningar av något mer ovanligt slag, som t ex installationer för ånga, fjärrkyla, medicinska gaser eller kontaminerad luft.  
 
Vi erbjuder dig  
En bred tjänst i ett välrenommerat företag med starkt fäste i Mälardalen. En tjänst där du har möjlighet att påverka, bidra och utveckla tillsammans med ledning och kollegor. Ett företag som sätter sina medarbetare i främsta rummet, internt kallad Kadesjöandan. Det ska vara roligt att gå till jobbet, det ska kännas som att komma hem. Därför sätter vi stor vikt på din personlighet för denna tjänst. Alla medarbetare har en personlig utvecklingsplan för att säkerställa kompetensutveckling.  
 
För att lyckas  
Vi söker dig med goda tekniska kunskaper och erfarenhet av VVS-projektering. Du bör ha cirka 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbetar idag självständigt som konstruktör inom VVS. Om du behärskar MagiCAD och Revit ser vi det som meriterande, liksom tidigare praktiskt arbete i byggbranschen.  
 
Utöver ovanstående har du en utbildningsbakgrund som civil-, högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten. Vidare bör du som person vara initiativrik och ansvarstagande. Du gillar att arbeta självständigt och målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter.  
 
Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg-och VVS-projektering. Uppdragen varierar, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands. Vår främsta resurs är våra ca 60 medarbetare – en väl avvägd mix av både yngre och äldre som skapar en familjär stämning i företaget. Läs gärna mer på www.kadesjos.se  

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, vi kommer att behandla ansökningar löpande fram till den 23 juni. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Joon Fröberg hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten