Mediesäljare

Du blir en del av VLTs försäljningsorganisation och försäljning av printannonser, som är en del av vår produktportfölj. I Västerås är vi 15 säljare som jobbar.  
 
Är du en lagspelare som drivs av att både jobba självständigt och i team? Då kan det vara dig vi söker till vårt försäljningsteam för print. Som säljare hos oss får du en fartfylld roll med mycket kundkontakt och service.  
 
Du kommer bland annat att  
• Ansvara för ett antal egna kunder, såväl nya som befintliga.  
• Planera, boka in och genomför kundbesök.  
• Ansvarar för offert och avtalsskrivning mot kund.  
 
Du mäts individuellt på uppsatta aktivitets- och resultatmål. Din roll är att fördjupa VLT:s relationer och utveckla våra kunders affär.  
 
Din bakgrund  
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning. Du har mycket god förmåga att skapa affärer som bygger på förtroende och långsiktiga affärsrelationer. Säljutbildning och tidigare erfarenheter av försäljning är en merit. Har du dessutom en ekonomisk bakgrund från studier eller liknande så är det mycket meriterande. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.  
 
Vem är du?  
Du är en driven och resultatinriktad person som vill skapa värde för våra kunder. Du är affärsmässig och har alltid kunden i fokus. Att tävla mot dig själv är självklart och du vill alltid leverera ditt bästa. Vid motgångar återhämtar du dig snabbt och jobbar vidare. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en kreativ säljorganisation med starkt driv.  
 
Vi erbjuder dig en mycket spännande och utmanande tjänst där din prestation verkligen kommer göra skillnad för din och vår utveckling.  
 
Placeringsort: Västerås  
 
VLT ingår i MittMedia som är en av Sveriges ledande lokala mediekoncerner.                  
Mittmedias verksamhet innefattar idag 28 dagstidningar, 15 gratistidningar, 19 nyhetssajter, appar, webb-tv, webbshop, reklambyrå, tryckerier och kommersiell radio.
 
Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 23 april. Urvalet sker dock löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Joon Fröberg hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!
Sök tjänsten