Platschef
Modern Ekonomi skapades med ambitionen att modernisera redovisning och administration. Sedan starten för drygt 10 år sedan har vi knappt hunnit hämta andan -Vi har gått från 36 anställda till 160, en ökning med 344%. Vår resa fortsätter nu med att vi söker en ny platschef för våra kontor i Västerås och Hallstahammar.

Vem är du?  
Vi söker dig som är trygg i rollen som ledare, som med trovärdighet kan leda ett team på ca 19 personer. Du är en social och prestigelös person som trivs lika bra med att driva egna projekt såväl som att stötta och coacha dina kollegor. Vi på Modern Ekonomi gillar att utmana gamla inpräntande sätt att arbeta, så vi ser också att du gillar att utmana både dig själv och din omgivning. Vi söker dig med erfarenhet från liknande roller och/eller bransch och som vill vara en del på vår fortsatta spännande resa.  
 
Arbetsuppgifter  
Som platschef ansvarar du för de båda kontoren i Hallstahammar och Västerås. Du budgeterar för verksamheten på de båda kontoren och uppföljning av denna. Du coachar och leder dina medarbetare och ansvarar för lönesamtal, utvecklingssamtal m.m.  
 
Vi ser gärna att du deltar i olika nätverk, träffar andra företagare i syfte att synliggöra Modern Ekonomi i Västerås och på så sätt positionera oss på marknaden i Mälardalen och öka vår marknadsdel.  
 
I rollen ingår också att driva egna konsultuppdrag som kan bestå utav bland annat: Bokslut, deklarationer, löpande redovisning och konsultation med kund.  
 
Utbildning och erfarenhet  
I den här rollen prioriterar vi en god erfarenhet från branschen framför utbildning. Viktigt för oss är att du har erfarenhet av att leda och stimulera andra, du kan visa prov på hur du tidigare med ett stort engagemang för medarbetarnas utveckling, skapat laganda och försett grupper och medarbetare med en klar och tydlig riktning.  
Har du även ett kontaktnät i Västerås är det så klart meriterande.  
 
För att lyckas i rollen som platschef så krävs det att du är strukturerad och har en förståelse för att driva en verksamhet där man löpande arbetar mot deadlines.  
 
Modern Ekonomi har utvecklats till ett modernt och resursstarkt konsultföretag för ekonomitjänster. Med fler än 160 medarbetare fördelat på 15 kontor runtom i Sverige erbjuder vi ett brett utbud av tjänster där vårt främsta mål är att förenkla företagandet för er. Ni kan fokusera på er verksamhet då er ekonomi är i trygga händer hos oss. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med er. Läs mer på www.modernekonomi.se


Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 10 september. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie eller Niclas hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Välkommen!


Sök tjänsten